• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    HANELA
    HANELA --- ---
    tedy lépe řečeno...z USA
    HANELA
    HANELA --- ---
    JIRKA207: XAJA: tak je někde návado, jak si tu adresu opatřit. Mmch, stejně to prý dělá nějaká firma pro USA.
    XAJA
    XAJA --- ---
    JIRKA207: len treba podotknúť, že musí mať nemeckú adresu, alebo použiť nejakú zasielateľskú službu. priamo to nejde.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    MISMAS: Je vyhodnejsi si to objednat z amazon.de
    XAJA
    XAJA --- ---
    MISMAS: všetky náklady - poštovné a dane, sa ti zobrazia v cene ešte pred tým, než odklikneš záväznú objednávku. rovnako aj približná doba dodania. u mňa to sedelo, prišlo asi dva dni pred uvedeným dátumom.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    BLAMI: Ohledně nákupu a hlavně shippingu (cena a doba) :)
    NVT
    NVT --- ---
    Mám dotaz. Publikuji na Amazonu přes Kindle direct publishing. Knížka má list price nastavenou na $0.99 (to je vidět i na "dashboardu" na kdp.amazon.com/self-publishing/dashboard). Ale když se na ni podívám přes Kindle store (US), je Kindle price (včetně DPH etc.) $3.62!
    Poradil by mi někdo, co jsem přehlédnul, kde jsem udělal chybu, co mám nastavit jinak? Díky moc.
    BLAMI
    BLAMI --- ---
    MISMAS: mozna kdybys rekl jake, tak by to bylo snazsi :) A treba by zajimaly i zbytek lidi v auditku ...
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    Je zde někdo, kdo kupoval kindle na amazon.com? Mohu poprosit o nějaké informace do pošty? Díky!:)
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    mam Kindle 4, od zacatku registrovano na amazonu, knihy tak napul legal, nelegal (pres kabel) podle toho co se da sehnat a neda, nikdy nebyl zadny problem, obcas si neco poslu pres konvert mail, upgrade firmwaru probehl taky vpoho, kdyz zapnu wifinu, tak se to vzdy sparuje, na webu je videt knihovna, nic mi nemazali, pouzivam cca 2 roky
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    DARUMA: To se nevylučuje. Nakupovat můžeš z PC(ani Kindl není podmínkou). Ale už ses rozhodl. Odpověď zní: Může.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    ERGOSUM: Od začátku byla řeč o Kindlu. ;-) Já jsem si tedy Kindle čtečku pořídil hlavně proto, abych mohl nakupovat knihy na Amazonu. :-))
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    DARUMA: Ne všechny čtečky jsou Kindly :-)
    Připojení se dá vypnout, nebo filtrovat a knížky přidávat kabelem, takže se amazonu dá vyhnout. Měl jsem čtečku bez připojení a nijak zásadně mi to nevadilo. Tohle si každý musí rozhodnout sám.
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    ERGOSUM: díky! :)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    INFLIXIMAB: Zkus na
    [ Elektronické knihy - tvorba a příprava ]
    Já PDF nepřevádím a obrázkové už vůbec.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    ERGOSUM: Nepřipojím na Amazon? Všechny Kindly jsou snad nějak připojené na Amazon, ne? :-)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    DARUMA: Pokud se nepřipojíš na Amazon tak IMHO ne.

BEDRICHKANGOO: Má jak. Pokud posíláš přes kindle/amazon služby může to kontrolovat. Pokud mohl mazat ze čtečky, čtení ze čtečky, nebude představovat problém.
    Jestli a jak moc šmíruje nevím, ale prostředky na to má.
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    ERGOSUM: máš nějaký tip, nebo tenhle dotaz směřovat spíš ke grafikům/ajťákům?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    INFLIXIMAB: Možná to nějak jde, ale raději bych hledal něco externího, co seřadí sloupce/stránky.
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    nesleduje, imho nema v podstate jak to vysledovat, zdrojů ze kterých se to da do Kindla dostat je hrozne moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam