• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ARIAEL: tablet nechci :)
    jen sem se ptal, samozrejme to nejak zasadne nevadi
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    ANDY_WARHOL: no a taky na mobilech se neda diky tomu cist jakmile se jen trochu meni podminky. Ale jako jestli to mermomoci chces kup si tablet.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ARIAEL: treba mobily maji moznost automaticke regulace jasu podle senzoru, tohle sem myslel tim automatem, nesmysl to neni.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    regulace je automaticka pomoci prstu :) Automat by byl asi nesmysl. A 2 giga pameti je vic nez dost na rok cteni
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ARIAEL: a ma to i nejaky automaticky rezim, nebo si to musis regulovat sam ?
    trochu me mrzi, ze tam stale davaji pouze 2 giga pameti
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    ANDY_WARHOL: to menici se podsviceni je fakt prinos za ruznych svetelnych podminek...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    AOTEAROA: si me uplne navnadila, sem nedavno dostal klasickej kindle, ale pokukuju po paperwhite, protoze ma podsviceni, coz se mi uz nekolikrat hodilo
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    pořídila jsem si nakonec Paperwhite na českém webu, abych využila delší záruku, a jsem z něj opravdu nadšená, nevím proč jsem se toho bála :D měla jsem nějaký zkreslený dojem o tom dotykovém ovládání, teď to úplně žeru, a co je ještě lepší, když už tak už, vrazila jsem peníze do obalu co mi přišel nejlepší a z toho skáču až ke stropu radostí, jak se s tím cestuje a obědvá! :))

CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MINER: jediny co jsme zaslechl je nova verze fire s vyssim rozliseni obrazovky nic vic :( ale taky ocekavam... to zas bude sranda az to do vanoc nepujde sehnat :)
    SILENT
    SILENT --- ---
    MINER: tezko rict, amazon jsou desny tajnustkari...
    MINER
    MINER --- ---
    Myslíte, že bude na podzim novej Paperwhite nebo jenom Plameny? Nejsou nějaký řeči kolem toho?
    Nebo dokonce o tom, kdy Amazon vyleze s barevnym e-papírem, když už koupil Liquavista...
    ?
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Here are 12 sites where you can legally download free Kindle books
    http://ebookfriendly.com/download-free-kindle-books/
    KYTT
    KYTT --- ---
    Chtěl bych se zeptat jak je to s půjčováním knih, které jsem koupil z Amazonu. Můžu jí půjčit kamarádovi a po 14 dnech až jí vrátí mu jí půjčit znova? Nebo lze knihu půjčit jen jednou jedinkrát a pak již nikdy? Úplně mi to nebylo z nápovědy jasné, díky :)
    DIDGENAUT
    DIDGENAUT --- ---
    já mám tento http://www.amazon-kindle.cz/hlinikovy-obal-pro-ctecku-amazon-kindle-3/ , maximální spokojenost, imho je v něm čtečka téměř nezničitelná, ale nejspíše se dělá jen na kindle 3.
    INFLUENZA
    INFLUENZA --- ---
    INFLIXIMAB: ja som mal takto scanovanu knihu po dvojstrankach, rozdelil som ich scriptom vo photoshope a previedol na text ocr v acrobate
    MINER
    MINER --- ---
    AOTEAROA: hardcover z Bčkového sci-fi nebo jiného braku co se válí doma nebo za dvacku v nejbližším antikvariátu:)
    KYTT
    KYTT --- ---
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    da se u nas koupit nekde ten origo obal na paperwhite?
    SILENT
    SILENT --- ---
    AOTEAROA: jo a pokud jde o vyhodnost nakupu. z amazon.de je to porad o par set levnejsi, ale je s tim vic prace, navic tam myslim nemaji model s reklamama, kterej te vyjde zhruba stejne tady, jako bez reklam z de.
    NVT
    NVT --- ---
    AOTEAROA: Já mám EcoFlip MARWARE (v "přírodnější" hnědé barvě) a jsem s ním spokojen navýsost -- jak po stránce praktičnosti, tak i co se materiálu a kvality zpracování týká. Teď koukám, že mají více modelů, takže asi nebude problém si vybrat dle svého gusta.
    Ten svůj kousek jsem koupil v Alze.
    SILENT
    SILENT --- ---
    AOTEAROA: velmi doporucuju ten originalni amazoni obal. prijde mi ten vypinaci cudlik na KPQ pomerne nepohodlny a pritom ho clovek potrebuje vic nez na starych modelech, protoze podsviceni vic zere. Orginialni obal pak ma tu vyhodu, ze otevreni/zavreni automaticky zapina/vypina. Navic mi prisel peknej a dobre udelanej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam