• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DSMID: A to tam nefunguje DOC ani kdyz ho poslu jako přílohu mailem?
    DSMID
    DSMID --- ---
    MA747: Firmware 5.4.5 s 5.4.5.1 se dá ještě downgradovat na 5.4.3.2, kde je jailbreak bez problémů.
    Problém ovšem je s nejnovějším firmwarem 5.6.1, který se už ani nedá downgradovat. Což znamená: žádná čeština, žádné čtení epub či doc knih, žádný PDF reflow, žádná úprava širokých okrajů atd.
    Amazon mě tímhle džihádem proti modifikacím pěkně se*e štve.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    MA747: V zasade ses opravil spravne, a k adresarove strukture - amazon ji nepodporuje, ma Collection - kam si muzes knihy zarazovat.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MA747: mozna je to tim ze na cteni proste ani mass storage, ani jailbreak ani adresarovou strukturu proste nepotrebujes. Ani tu kartu atd atd atd.
    Je to jednorazovy zarizeni a tak jak je funguje velice dobre. Neni treba po tom chtit aby to pocitalo obezny drahy druzic ci co si predstavujes ze budes delat se cteckou...
    SILENT
    SILENT --- ---
    MA747: struktura muze byt hlubsi, ale nezobrazi ji tak. pokud jsi ochotny k JB, umi i PW adresarovou strukturu a ePub napr. pomoci Koreaderu.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    MA747: Mas tam dost chyb v popisu PW2.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    MA747: Jestli se pohybuješ po Praze skoč si do Alzy, maj tam oba kusy v showroomu. Stál jsem před stejnou volbou jako ty a u mne rozhodl způsob manipulace a pohodlí ovládání - PW2. Nutno dodat, že já jsem kupoval čtečku čistě na čtení knih.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    NEVILL: Na Amazon.de za 5200 + doprava. Je co řešit?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Amazon Kindle Voyage | Alza.cz
    http://www.alza.cz/amazon-kindle-voyage-d2215860.htm#alternativy

no, už nám to nějak stoupá, na Alze teda stále není Kindle Voyage dostupný, ale ještě před pár dny tam byla předpokládaná cena 5999 a teď už je to o litr víc...
    SILENT
    SILENT --- ---
    OODOOW: nepletes, i kdyz aspon do PW2 to slo obejit (snadno, bez jailbreaku apod). nevim, jak u voyage
    ANNYSEK
    ANNYSEK --- ---
    JUDE: to mi nepomůže, když vím, že ten gmail je spojený s jiným účtem. :)
    JIRKA207: problém ale právě je, že nevím, na jaký mail mám ten účet u amazonu.
    XAJA
    XAJA --- ---
    OODOOW: tak to neviem, tiez mam len keyboard.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    XAJA: jo 50MB mesíčně kamkoli mám na starým kindle keyboard 3G, ale u těch novějších dotykových kindlů to právě myslim omezili celkově jenom na wiki a amazon, nebo se pletu?
    XAJA
    XAJA --- ---
    OODOOW: tusim, ze k tomu +50 mega mesacne ostatneho.

ja to vyuzivam kvoli amazonu a ich cloudu. som casto na chalupe, kde nemam wifi, nenosim tam ntb a mam len hlupy telefon, aj ked s internetom. takze to vyuzivam na pristup ku kniham, z ktorych mam vacsinu prave z amazonu.

OODOOW
    OODOOW --- ---
    XAJA: ale to 3G jede jenom na amazon a wiki, ne?
    XAJA
    XAJA --- ---
    DARUMA: to je hrozne individualne, kazdy ma tie preferencie niekde inde. ja vyzadujem (ano, som tym uz trapna) tlacitka na obracanie stranok, cez to nejde vlak, takze rozhodne voyage. naviac budem brat tu drahsiu verziu s 3G, co vacsina neuzije, pre mna je to vsak dost podstatne.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    A připadá vám že se vyplatí za ty prachy? IMHO PW2 vychází lépe poměr cena výkon.
    XAJA
    XAJA --- ---
    DARUMA: nie, budem ho brat z amazonu, ale az v novom roku. neznasam to dlhe cakanie na baliky pred vianocami a sezona uz zacina.
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    cekam az bude mozno vzit primo z amazonu :

Shiela(Amazon): Kindle Voyage will start shipping on November 23. Soon after that, we will start offering it to our international customers.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DARUMA: Dneska jsem se shodou okolností díval a nenabízí ho nikdo jiný než Alza. A ta ho zatím vede jako "nedostupný". (Ne že by se to nedalo přivézt z Německa.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam