• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    XAJA: ale to 3G jede jenom na amazon a wiki, ne?
    XAJA
    XAJA --- ---
    DARUMA: to je hrozne individualne, kazdy ma tie preferencie niekde inde. ja vyzadujem (ano, som tym uz trapna) tlacitka na obracanie stranok, cez to nejde vlak, takze rozhodne voyage. naviac budem brat tu drahsiu verziu s 3G, co vacsina neuzije, pre mna je to vsak dost podstatne.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    A připadá vám že se vyplatí za ty prachy? IMHO PW2 vychází lépe poměr cena výkon.
    XAJA
    XAJA --- ---
    DARUMA: nie, budem ho brat z amazonu, ale az v novom roku. neznasam to dlhe cakanie na baliky pred vianocami a sezona uz zacina.
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    cekam az bude mozno vzit primo z amazonu :

Shiela(Amazon): Kindle Voyage will start shipping on November 23. Soon after that, we will start offering it to our international customers.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DARUMA: Dneska jsem se shodou okolností díval a nenabízí ho nikdo jiný než Alza. A ta ho zatím vede jako "nedostupný". (Ne že by se to nedalo přivézt z Německa.)
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Už máte někdo Voyage?
    JUDE
    JUDE --- ---
    ANNYSEK: ehm klikni na link dej tam tu gmail adresu vypln captchu pošlou ti link na změnu hesla ... https://www.amazon.com/gp/css/account/forgot-password/email.html
    DSMID
    DSMID --- ---
    Andrej Tobola připravil slovenskou lokalizaci pro Kindle Paperwhite 2:

Čeština pro Kindle Paperwhite 2 | Eboocek.cz
    http://www.eboocek.cz/2014/02/cestina-pro-kindle-paperwhite-2/
    Releases · dsmid/kindle-pw2-l10n-sk · GitHub
    https://github.com/dsmid/kindle-pw2-l10n-sk/releases
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    ANNYSEK: A nepletes to trosku?
    Ucet u amazonu bys mela mit na nejakou funkcni e-mail.adresu.

tvar xx@kindle.com se pouziva pouze pro prijem knizek na jedno zarizeni.

Jinymi slovy: Ucet mas: xx@gmail.com + heslo
    Timto uctem se hlasis na amazon.com i na to registrujes Kindle Desktop ci ctecku Kindle.
    A pod timto uctem mas na amazonu registrovany napriklad "Kindle 5" kteremu sis priradila xx@kindle.com a na tuhle adresu si posilas z "povolenych adres" knihy a on ti je priradi do cloudu amazonu + odesla na "Kindle 5"
    ANNYSEK
    ANNYSEK --- ---
    Mohli byste mi někdo prosím poradit?
    Stáhla jsem si kindle pro desktop a snažím se do něj přihlásit. U kindlu mám dva účty - jeden je xx@gmail.com a jeden je pod xx@kindle.com. Ve svém kindlu mám ten xx@kindle.com, ten gmail je starý a mám v něm jen pár knížek.
    Snažila jsem se přihlásit do toho účtu xx@kindle.com, ale nepamatuju si heslo. Když dám, že jsem zapomněla heslo a mám vyplnit email, tak mi to ten kindlí nebere a píše mi to "We're sorry. We weren't able to identify you given the information provided.". Ten druhý funguje, ale ten právě už nepoužívám a nemám v něm svoje knížky.
    Můžu nějak zjistit, jaké mám heslo u xx@kindle.com nebo jestli je navázaný ještě na jiný email?
    Díky!
    NVT
    NVT --- ---
    DSMID: Nechybí. O něco později jsem tu chybu chtěl demonstrovat, ale zase se to začalo chovat normálně. Je možné, že nějakou dobu trvá, než čtečka ty kapitoly zaindexuje?
    DSMID
    DSMID --- ---
    NVT: Asi v souboru chybí značky kapitol.
    NVT
    NVT --- ---
    Vygeneroval jsem MOBI soubor, Kindlegen V2.9, build 0731-890adc2 (Windows).
    Z nějakého důvodu mi na Kindle Touch začalo blbnout takové to rychlé přestránkování mezi kapitolami (v knize pohyb prstem nahoru, dolů, nevím jak je to u nedotykových verzí čtečky) -- místo aby přeskočil na jinou kapitolu, skáče pořád na jedno místo na začátku (ale ne úplný začátek).
    Máte někdo nějaký tip, co jsem mohl udělat špatně?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    WITTGENSTEIN: Mno nejen indexuje, ale je i po indexaci pomalejsi.. Po samovolnem OTA upgrade na 3.4 (kindle 3) az k nepouzitelnosti n
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KAZATELL: Jo, to je pravda - když máš stovky knížek, Kindle masivně indexuje, občas se to na nějakém souboru sekne a baterka jde do kopru. Plus sám indexovací adresář naroste na stovky mega.

Online nástroj myslím neexistuje; mně osobně se osvědčil Calibre na desktopu.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    WITTGENSTEIN: No mluvím o knihách a textech co už mám koupené a stažené.... Ne že by se to nevešlo do čtečky ale přijde mi že jak tam je toho víc tak se hrozně seká
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KAZATELL: Tak určitě. Koupíš na Amazonu, do minuty je máš ve čtečce, kde je problém?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Lze nejak snadno do kindlu 4 dostavat knihy primo z netu... Resp. mam spoustu knih ulozenych na box.com a zajimalo by me jestli je odsud do ctecky dostanu bez pouziti pocitace
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DSMID: Na ebay nebo třeba na DX se tahle číselná označení používají taky, to nebude jen u nás. Myslím že na to už asi nikdo nepříjde kdo s tím vlastně začal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam