• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    WUXIA: Jo mě to ted nechodí ani z Palmknih už sem myslel že to mám pojebané já
    REK11
    REK11 --- ---
    WUXIA: jak nedojde do cca 15 minut, posilam znovu...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    WUXIA: Je to polamany nekde u Amazonu
    WUXIA
    WUXIA --- ---
    Mám problém, najednou se mi nějak nedaří poslat si přes mejl knížky do Kindlu. Zkouším klasickou cestu můj kindl mejl - convert do předmětu - poslat, ale knížka nedorazí. Někdy ani nedorazí chybové hlášení, že to nejde....víte někdo, co by s tím mohlo být? Díky za radu.
    JUDE
    JUDE --- ---
    v kindle máš soubor MyClippings.txt. - tam by měli být všechny
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Dá se nějak vyexportovat highlighty u knížek nekoupených přes Amazon?
    Díky
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    Dotaz na Kindle Touch (3). Někdy se po dotyku na otočení stránky přehodí stránek třeba pět. Co s tím? Předesílám, že nejsem tak rozklepaná, abych sama byla původcem tohoto jevu.
    HANELA
    HANELA --- ---
    V23: na ulozto jsem kdysi stáhla, zkus zadat easy English?
    V23
    V23 --- ---
    Mám 7“ tablet, který používám i jako čtečku :-)
    Potřeboval bych poradit, kde bych našel ke stažení knížky ve zjednodušené angličtině. Běžnou beletrii mám.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ONDREJTORAL: To bys musel mít ještě německou kartu, jinak tě to zřejmě nepustí. To jsou bohužel ty lokální nabídky které neplatí pro zahraničí...
    ONDREJTORAL
    ONDREJTORAL --- ---
    Ahoj, nemáte zkušenosti se zakoupením Kindle Unlimited? Zkouším to na Amazon.de, mám tam funkční německou adresu, přistupuju přes německou VPN. Jen platební kartu tam mám českou. Nenechá mě to předplatné Kindle Unlimited objednat. Povedlo se to někomu?
    JUDE
    JUDE --- ---
    HANELA: jen pro upřesnění kindle 5 existuje snad jenom v čechách - oficialně je to jen revize 4 pro zbytek světa kindle 5 = kindle touch - vnitřkem ani displayem se neliší tady se jukni http://www.the-ebook-reader.com/kindle-comparison.html
    HANELA
    HANELA --- ---
    JYRKA: díky :))
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HANELA: Barva. A pak nejakej drobnej detail uvnitr, kterej nestoji za rec. Takze v klidu...
    HANELA
    HANELA --- ---
    DSMID: tak jsem zjistila, že místo Kindla 5 mám 4, už dva roky....tak nevím, co s tím? Je mezi nimi velký rozdíl? někde píší, že skoro ne. Je to můj miláček :)
    Kindle 4 NoTouch Black (2012)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Prosim, nemate nekdo v elektronicke podobe Harryho Pottera? Jde mi o dily 5-7. K necemu jsem se progoooglil v txt, ale bud tam chybi obsahy dopisu, nebo jsou pozita jmena Pista misto Kratury (nebo je to tak i v orig ceskem prekladu?)
    Diky moc.
    JATRO
    JATRO --- ---
    DSMID: zkusím, dík
    DSMID
    DSMID --- ---
    JATRO: Nech ho 24 hodin nabíjet v zásuvce. Nabíječky se bát nemusíš.
    JATRO
    JATRO --- ---
    TEEPEK: mel jsem dojem, ze k tomu ani nebyl... kazdopadne se po nem podivam, dik za rady
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    JATRO: nemas origos adapter?
    JATRO
    JATRO --- ---
    TEEPEK: zkoušel jsem ho podržet celkem dlouho a bez reakce, radši ještě ozkouším...
    nabíjel jsem ho vždy originálním kabelem, jednou z pc a poté i z ntb (zapnutých), normální mobilní nabíječky jsem se "bál"
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    JATRO: cim ho nabijis?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam