• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    NEVILL: Hele on amazon ti amazon na dalku upgraduje firmware, takze s reklamama se to muze klidne zhorsit..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Hele, ty reklamy na Kindlu jsou jen na té první straně takové ty nabídky na knížky z Amazonu nebo ještě i jinde? Mám Kindle Voyage, verzi s reklamou, a původně to tam bylo. Pak přišel update firmwaru a nějak jsem se hrabal v nastavení a zjistil jsem že tam ty reklamy na Home stránce jdou normálně vypnout.
    RUM
    RUM --- ---
    objednal jsem to s tím prime trial a měl jsem zadarmo i nějakou rychlejší dopravdu než tu normální... do druhého dne :D tak cajk... sice je mi to k prdu, ale dobrý :D
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MTHU: Netuším, co by ti mohlo ukecávání ohledně reklam provést s ohřívačem vody...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MTHU: Teď 100x opiš "protože chci nasvětlení" a pak si ho kup :)
    MTHU
    MTHU --- ---
    Jo, klikal jsem na verzi bez reklamy (asi bych si ukecáváním vypnutí reklam na podpoře porušil karmu nebo co:-)) Teď akorát najít 100 důvodů, proč už nechci mít svůj dosavadní model Keyboard :DD
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    RUM
    RUM --- ---
    WITTGENSTEIN:
    FARFELOO: pozoruhodné :-)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    WITTGENSTEIN: Ani to není potřeba... Jen jsem jim napsal, že bych to chtěl zrušit a že nevím jak a oni to hned vypnuli...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    RUM: Ne, vůbec ne. Stačí si popovídat s podporou Amazonu a upozornit ji na nezpochybnitelný fakt, že "special offers" se v ČR nedají využít.
    RUM
    RUM --- ---
    WITTGENSTEIN: nějakým crackem, že? :-) popravdě je to ta poslední věc, co bych řešil. objednám tu verzi s reklamama, protože si tak můžu lépe naplánovat dodání do čr (přes mailboxde) a ještě ušetřím pár kaček
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Ty reklamy jsou zrušit zadara.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    RUM: to je mozne, nicmene si myslim, ze jde predevsim o to, jaky cil reklamy prodava amazon zadavatelum reklamy ;-)
    RUM
    RUM --- ---
    JIRKA207: no já mám sice tu první čtečku z axos.cz, ale reklamy jsou v angličtině, protože jazyk je nastaven na angličtinu
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    RUM: tak tohle nastaveni dava smysl, reklama je urcena pro nemecke obcany ;-)
    RUM
    RUM --- ---
    ikdyž teda pokud to tedy sečtu, že za http://www.mailboxde.cz/ se platí minimálně 10€ a tak dobře... mám tu kindle bez reklamy za 120€ a pokud je poštovné do čr skutečně jen za 2€, tak to těch 12€ už asi není takovej problém
    RUM
    RUM --- ---
    JIRKA207: aha tam to jde, ale nemyslím si, že by to stálo za to... mít verzi bez reklamy...
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    RUM: Zkus verzi bez reklamy
    RUM
    RUM --- ---
    ale u toho kindlu, co je teď ve slevě mi to teda píše, že ne-e

RUM
    RUM --- ---
    MTHU: německej amazon se dá už přepnout i do angličtiny... ale překlad je ještě nedokončený :-)
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    MTHU: No fakt to tak vypada ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam