• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    RUM
    RUM --- ---
    ERGOSUM: nene, když se to stane, tak mě to regulérně hodí na první pozici v knize na 1% knihy. Může to být nějakým zádrhelem při synchronizaci. Stávalo se to i na první čtečte (taky PW3), co jsem daroval máti.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    RUM: Není to hlavně při zvětšování? Dočteš třeba patnáctý dislej, ale stránka je to stále první. skočí to tedy na začátek první stránky.
    RUM
    RUM --- ---
    RUM: nicméně poslední pozice je uložená na cloudu vždycky... někdy se to čtečce nepovede načíst na první pokus a musí se to udělat přes menu no...
    RUM
    RUM --- ---
    WITTGENSTEIN: no mě se to stalo už mnohokrát. jakoby čtečka vymazala něco v paměti po nějaké době. zkoušel jsem, jestli je to resetem čtečky, ale není...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    RUM: To se mi tedy nestalo nikdy.
    RUM
    RUM --- ---
    nicméně "sync to furthest page read" se zdá, že funguje, takže to není zas tak horký, ale stejně
    RUM
    RUM --- ---
    taky se vám pravidelně stává, že máte rozečtenou v kindlu knihu (obálka ukazuje např 20% přečteno), pak po delší době chcete pokračovat a nahraje se první strana? A to se děje i s knihami, co jsem koupil přímo na amazonu.... To asi není moc standartní chování, že? Jediné co funguje 100% je dělat si záložky, protože ty zůstávají
    MTHU
    MTHU --- ---
    EVILMIND: Určitě to vymění za nějaký fešný "Connection failed" okýnko... ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ARXIE: super, takze kdyz to neudelam, tak konecne budu moct mit porad zaplou wifi bez toho, aby mi Amazon cpal aktualizace? Parada, nevim proc takova featura nebyla k mani uz davno... *grin*
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    Máte starší Kindle? Do zítra aktualizujte software nebo přijdete o internet – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...itra-aktualizujte-software-nebo-prijdete-o-internet/sc-4-a-181806/default.aspx
    IKEBLASTER
    IKEBLASTER --- ---
    Zdravím. Omlouvám se, pokud jsem zvolil špatnou sekci.
    Neměl by někdo na prodej Kindle 3 (Keyboard) s prasklým displayem, ale jinak funkční? Koupil bych. :)
    Kdyžtak prosím piště soukromě do pošty. Děkuji.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    HWLLFFRDD: jinak se ti tam stáhne... :-)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Takže nemám vypínat airplane mode povídáte, jo?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    NEVILL: Já taky... Ale i tak ten seznam vypadal jinak a horní menu... Je to čistčí, ale asi mi bydou chybět ty tečky progresu...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    FARFELOO: ten nový homescreen display jsem vypnul... :-)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Co říkáte na změnu layoutu homescreenu?
    RUM
    RUM --- ---
    Musím říct že Merriam-webster slovník, co se dá stáhnout z cloudu přímo v Kindlu je 1000x lepší než ty dva původní, co jsou předinstalované. Ukazuje výslovnost v IPA a výklad je stručný a jasný
    KRYSHA
    KRYSHA --- ---
    KAZATELL: Screen Saver Hack to umí
    MobileRead Wiki - Kindle Screen Saver Hack for all 2.x, 3.x & 4.x Kindles
    http://wiki.mobileread.com/wiki/Kindle_Screen_Saver_Hack_for_all_2.x,_3.x_%26_4.x_Kindles
    Native Font, ScreenSaver & USBNetwork Hacks for Kindle 2.x, 3.x & 4.x - MobileRead Forums
    http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=88004
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    RUM: Tak jasně, na ebooky se založil spešl mail ze kterýho to tam chodí :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam