• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    CIP: Problém je, že se musí swipnout když Kindle zapneš, to mě štvalo víc než samotná reklama.
    RUM
    RUM --- ---
    CIP: mám dojem, že ten úzký banner se dá vypnout kdykoliv... je to v nastavení
    CIP
    CIP --- ---
    TEEPEK: navíc se ta reklama zobrazuje víceméně jen jako spořič nebo jako úzký banner v seznamu knih, při čtení nikdy, takže si jí téměř nevšimneš
    RUM
    RUM --- ---
    TEEPEK: jj kup s reklamou, pošli email amazonu, reklamu ti vypnou a ty ušetříš litra :-)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    TEEPEK: Kupuj verzi s reklamou a pak si ji nech zdarma odstranit (pokud jsi teda v ČR). Je tady o tom už spoustu příspěvků.
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Ahoj, rád bych se zeptal na vaši zkušenost se slevami na čtečky od Amazonu. Vím, že čas od času se objeví "akce" na Kindle, kde můžu koupit snad o 20USD levněji. Týka se tato sleva zpravidla pouze Kindle s reklamou nebo i bez reklamy? Chci verzi bez reklamy, takže pokud se sleva týká pouze typu s reklamou, objednám ho rovnou bez čekání na akci... Děkuju.
    RUM
    RUM --- ---
    FERRYH: zajímavý postřeh. taky mám podezření, že to nebude dělat úplně nahodile, ale nějak nevzpomínám, že bych zrovna to jednu knihu, co se mi naposledy nenačetla jak měla, otvíral v PC. Každopádně to něčím takovým být může. Obvykle, když mám vyplý režim letadlo, tak mi čtečka sama nabídne poslední pozici kam jsem se dostal z cloudu... ale na wifině furt být nemůžu :-)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    RUM: mozna to nesouvisi ale i tak to radeji uvedu - co kdyby:
    me tohle delal PocketBook ... nevedel jsme cim to je a nakonec odpozoroval ze me to ctecka pokazde udela, kdyz si pres USB, primo na ctecce otevru v Calibre vieweru ten urcitej ebook ... nakonec jsem i nasel v Calibre nastaveni, aby to ten jeho viewer nedelal :)) jenze uz si nepamatuju kde to bylo :)))
    ale pokud to je timhle, tak to urcite najdes...
    RUM
    RUM --- ---
    ERGOSUM: nene, když se to stane, tak mě to regulérně hodí na první pozici v knize na 1% knihy. Může to být nějakým zádrhelem při synchronizaci. Stávalo se to i na první čtečte (taky PW3), co jsem daroval máti.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    RUM: Není to hlavně při zvětšování? Dočteš třeba patnáctý dislej, ale stránka je to stále první. skočí to tedy na začátek první stránky.
    RUM
    RUM --- ---
    RUM: nicméně poslední pozice je uložená na cloudu vždycky... někdy se to čtečce nepovede načíst na první pokus a musí se to udělat přes menu no...
    RUM
    RUM --- ---
    WITTGENSTEIN: no mě se to stalo už mnohokrát. jakoby čtečka vymazala něco v paměti po nějaké době. zkoušel jsem, jestli je to resetem čtečky, ale není...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    RUM: To se mi tedy nestalo nikdy.
    RUM
    RUM --- ---
    nicméně "sync to furthest page read" se zdá, že funguje, takže to není zas tak horký, ale stejně
    RUM
    RUM --- ---
    taky se vám pravidelně stává, že máte rozečtenou v kindlu knihu (obálka ukazuje např 20% přečteno), pak po delší době chcete pokračovat a nahraje se první strana? A to se děje i s knihami, co jsem koupil přímo na amazonu.... To asi není moc standartní chování, že? Jediné co funguje 100% je dělat si záložky, protože ty zůstávají
    MTHU
    MTHU --- ---
    EVILMIND: Určitě to vymění za nějaký fešný "Connection failed" okýnko... ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ARXIE: super, takze kdyz to neudelam, tak konecne budu moct mit porad zaplou wifi bez toho, aby mi Amazon cpal aktualizace? Parada, nevim proc takova featura nebyla k mani uz davno... *grin*
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    Máte starší Kindle? Do zítra aktualizujte software nebo přijdete o internet – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...itra-aktualizujte-software-nebo-prijdete-o-internet/sc-4-a-181806/default.aspx
    IKEBLASTER
    IKEBLASTER --- ---
    Zdravím. Omlouvám se, pokud jsem zvolil špatnou sekci.
    Neměl by někdo na prodej Kindle 3 (Keyboard) s prasklým displayem, ale jinak funkční? Koupil bych. :)
    Kdyžtak prosím piště soukromě do pošty. Děkuji.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    HWLLFFRDD: jinak se ti tam stáhne... :-)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Takže nemám vypínat airplane mode povídáte, jo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam