ERGOSUM: no vidis, a ja mam zasa podvedomy odpor voci veciam, ktore som pricasto videla v reklamach, na bilboardoch, ci pocula v radiu a mam pocit, ze nemozu byt dobre same o sebe, pretoze by nepotrebovali tak velku reklamnu kampan... :)
co sa tyka reklam na Kindli, su len na zamknutej stranke, nie? ja mam este stary Kindle, s prednastavenym setom obrazkov, bez reklam, ale i u tych prednastavenych obrazkov nedokazem povedat, ktory obrazok tam bol, ked som zapinala Kindle, pretoze jednym pohybom Kindle zdviham a zaroven odomykam a ked mi to nebude vyskakovat cez obsah, ktory ma zaujima, tak je mi uplne volne, ci budem mat na zamknutej obrazovke reklamu na knihu alebo fotku autora ci nejaky abstraktny obrazok...
DIRK: suhlasim s Wittgensteinom, ze ked sa ta obsah toho reklamneho zdelenia netyka, tak nie je necestne chciet, aby bud zariadili, aby sa na teba vztahovalo alebo ho odstranili... ty sice suhlasis s obchodnymi podmienkami, ale mas pravo odstupit od casti zmluvy, ktore su pre teba nepouzitelne a ked je obchodnik ochotny na takuto dohodu pristupit, tak na tom nie je nic necestne - ved si o to cestne poziadal, nerobil si do toho ziaden vlastny hackovaci zasah...