• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    OTVIRAK
    OTVIRAK --- ---
    MYJKA: hm. zvastni. tohle vetsinou funguje kdyz nemuzu neco najit.. se to objevi az kdyz se dokopu si to koupit znova.. ale vstani z mrtvych?

... kazdopadne, mas dve oci, tak mas dve ctecky, kde je problem? 8-)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    JYRKA: No ja uz mam novej. :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MYJKA: Asi bych na něm zkusil číst knihy :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Tak se podrzte. Vcera jsem ten stary kindle presouvala a byl zhasnuty. Uz jsem to vzdala davno, takze jsem ani nic nemackala, jen ho davala z mista na misto. Bylo na neho videt. Vecer tam naskocil ten bar, jak aktualizace, ale kolem bilo. Rano uz svitil cely obrazek. Neprikladala jsem tomu zadnou vahu. To uz nekolikrat za ten mesic a pul svitilo.

Dnes dorazim domu a koukam na neho a update dobehnuty, na obrazovce sviti slide to power nebo jak to tam pise. Tak ho pustim a? Tvl on funguje? A baterka skoro plna? Pichla jsem ho na kabel a uz i normalne nabiji. Tak to mi to vysvetlete. :D premyslim, co ted s nim.
    OTVIRAK
    OTVIRAK --- ---
    to v mem pripade ne, na druhe strane si musim uvedomit, ze dobijeci baterie nejsou totez co alkalicke, urcite ne co se udrzeni kapacity tyce.. tak jako je jasne ze maji omezeny pocet cyklu a vsechny hodnoty klesaji..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    OTVIRAK: proud tam může žrát zapnutá wifi...
    OTVIRAK
    OTVIRAK --- ---
    no, ja uz taky zazil ze jsem si vzpomnel po mesici a mel potiz se probudit..
    ale po chvili v nabijecce se rozebehla..
    ted mam neschopenku, tak ctu, no ;)
    Uplne vypnuti je.. zajimava myslenka, ale nejak si nevybavuji situaci kdy bych si rekl "a na par mesicu to nebudu potrebovat, tak ho doopravdy vypnu".. to jsou dycky souhry okolnosti..
    takze bych to videl jako "drobnou" konstrukcni vadu, kdyz slibuji display ktery zere energii jen kdyz se prekresluje, proc to sakra zere kdyz se nic nedeje a ani se neceka na vstup z klavesnice.. (kdybyste tu nepopsaly ze to diky tomu doopravdy odeslo, tak nebrblam )
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    OTVIRAK: U me byl problem, ze byla opravdu nekolik tydnu, mozna dokonce mesicu nepouzita. :/
    Na tech forech radili ji v tomto pripade vypinat, nenechat jen uspanou a prubezne dobit. Ale vidim, ze ty ctes intenzivneji.
    OTVIRAK
    OTVIRAK --- ---
    MYJKA: dobre, zacnu si vic hlidat stav, aby se mi uplne nevybila ;) I tak mam dojem ze pri intenzivnejsim cteni vydrzi tak 4-5 dni.. ale co se vlastne divim, po 7? 8? letech..
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    OTVIRAK: Psali, ze prave oddelana baterka dela tohle. Proste to cca 10 vterin sviti a pak to zhasne. Pomuze to nechat pres noc. Ale jestli bez efektu, tak je proste baterka v pytli. To jsem vycetla.
    OTVIRAK
    OTVIRAK --- ---
    kdyby odesla baterie, tak by aspon fungoval zapojeny do nabijecky (doufam, ale mozna je precenuji) .. blby je, ze podle popisu se asi ani nechytne pres usb do kompu, zkousela jsi?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    NEVILL: Mne nepomohlo zadne z tehto reseni. :/ vypada, ze je uplne mrtvej. Obcas jeste ted nabehne displej s takovym tim restartem, ale nedojede.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    ANDREJKA: To se ti stalo presne to, co jsem resila par prispevku zpatky s mym starym kindle keyboard. Mne z toho vyslo, ze odesla baterka.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ANDREJKA: aha tak na Amazonu píšou dokonce 40 vteřin, za zkoušku to stojí...

Amazon.com Help: Quick Fix: Restart Your Kindle Touch
    https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201175380
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ANDREJKA: a zkoušela jsi podržet power tlačítko několik vteřin, že by se to třeba restartovalo?
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    MYJKA: potvrzuji, Kindle z Nemecka prisel za par dni (pres mailbox.de), a reklamy zmizely druhy den od napsani mailu :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    LUCKERCZ: Tak posledni info ode me.

Vcera jsem kolem desate/devate vecer napsala na support presne jak jsi mi napsal. Ted jsem se probudila a koukam na mail. V 11 prisla odpoved, ze reklamy jsou vypnute. Zapla jsem kindle, pripojila na wifi a hned vyskocila hlaska, ze reklamy byly vypnuty. Tradaaaa!

Jeste jednou velke diky vsem zucastnenym. :) usetrili jste mi penizky a mam z toho celeho radost. Snad ctecka vydrzi alespon stejne dlouho jako muj stary keyboard.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    HANELA: reklamy se zacnou zobrazovat po prvnim pripojeni ctecky k internetu ;-)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    WTF???

HANELA
    HANELA --- ---
    MYJKA: a opravdu se ti zobrazují? tak to já mám nějaký vadný typ :-D naštěstí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam