• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    OTVIRAK
    OTVIRAK --- ---
    MYJKA: dobre, zacnu si vic hlidat stav, aby se mi uplne nevybila ;) I tak mam dojem ze pri intenzivnejsim cteni vydrzi tak 4-5 dni.. ale co se vlastne divim, po 7? 8? letech..
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    OTVIRAK: Psali, ze prave oddelana baterka dela tohle. Proste to cca 10 vterin sviti a pak to zhasne. Pomuze to nechat pres noc. Ale jestli bez efektu, tak je proste baterka v pytli. To jsem vycetla.
    OTVIRAK
    OTVIRAK --- ---
    kdyby odesla baterie, tak by aspon fungoval zapojeny do nabijecky (doufam, ale mozna je precenuji) .. blby je, ze podle popisu se asi ani nechytne pres usb do kompu, zkousela jsi?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    NEVILL: Mne nepomohlo zadne z tehto reseni. :/ vypada, ze je uplne mrtvej. Obcas jeste ted nabehne displej s takovym tim restartem, ale nedojede.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    ANDREJKA: To se ti stalo presne to, co jsem resila par prispevku zpatky s mym starym kindle keyboard. Mne z toho vyslo, ze odesla baterka.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ANDREJKA: aha tak na Amazonu píšou dokonce 40 vteřin, za zkoušku to stojí...

Amazon.com Help: Quick Fix: Restart Your Kindle Touch
    https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201175380
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ANDREJKA: a zkoušela jsi podržet power tlačítko několik vteřin, že by se to třeba restartovalo?
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    MYJKA: potvrzuji, Kindle z Nemecka prisel za par dni (pres mailbox.de), a reklamy zmizely druhy den od napsani mailu :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    LUCKERCZ: Tak posledni info ode me.

Vcera jsem kolem desate/devate vecer napsala na support presne jak jsi mi napsal. Ted jsem se probudila a koukam na mail. V 11 prisla odpoved, ze reklamy jsou vypnute. Zapla jsem kindle, pripojila na wifi a hned vyskocila hlaska, ze reklamy byly vypnuty. Tradaaaa!

Jeste jednou velke diky vsem zucastnenym. :) usetrili jste mi penizky a mam z toho celeho radost. Snad ctecka vydrzi alespon stejne dlouho jako muj stary keyboard.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    HANELA: reklamy se zacnou zobrazovat po prvnim pripojeni ctecky k internetu ;-)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    WTF???

HANELA
    HANELA --- ---
    MYJKA: a opravdu se ti zobrazují? tak to já mám nějaký vadný typ :-D naštěstí
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    HANELA: Jo, jsou. Brala jsem ten s reklamama.
    HANELA
    HANELA --- ---
    MYJKA: jinak gratuluji!
    HANELA
    HANELA --- ---
    MYJKA: a jsou tam?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Dorazil! Za dva dny. Muzu mailboxde.cz doporucit vsemi deseti.
    Co jsem ale vubec necekala, ze se mi cely obsah stare ctecky nacte automaticky. Teda alespon mam pocit, ze tam je vse. Z amazonu kupovane tam nemam v podstate nic.

Tak jeste ty reklamy. :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Nějaký zkušenosti s Oasis 2? (Zdá se, že jsem svůj Paperwhite nechal ve zmrzlinárně a že už se asi nenajde.)
    Kdybych si ho mohl ohmatat / vyzkoušet, bylo by to už úplně super.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    LUCKERCZ: Já to řešil teď v únoru a uplně stejně v pohodě to bylo.
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    MYJKA: musis to mit pripojene na wifi a do dne mi prisel "update" kterej mi odstranil ty reklamy ;) Nemas vubec zac... resil jsem to pred 3,5 roky, tak snad je to stale funkcni =) ono je preci jen otazka casu, kdy tam budou mit i ceske knihy a pak uz bude smula ;)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Normalne se tesim jak mala. Trpim tehotenskou nespavosti a to nocni cumeni do mobilu me uz nebavi. Tesim se na ten podsviceny displej! :) konecne doctu ty knihy, co mi tady “lezi”.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam