Ja ztratil kindla 3 vloni, po asi 8 letech, poridil jsem pro zmenu Pocketbook... neco ma vyreseno lepe, neco proste jinak, neco mne stve.
Kindlik mel, aspon ten muj, skutecne potiz kdyz jsem do nej nacpal spoustu knih, jel pomalu, vsechno. Neumel adresarovou strukturu, to umi PB pekne, mnozstvi jej nezdrzuje. Formaty jsou na PB luxus, myslim, ze letos jsem uz nic nemusel pripravovat (ale myslim ze jsem nepotreboval zadne pdf, jen na zacatku jsem par lehce zkusil).
Kindlik sel zahleslovat, u PB jsem to nejak nenasel. Cloud, synchronizaci, neresim.
U kindlika jsem mel obal s integrovanou lampickou, to bylo dobry. Podsviceny displej je v tomto ale asi lepsi. Nutnost pouzivat dotykovy displej mne spise stve, hw tlacitka na boku byly lepsi. Kindlik byl sice vetsi, PB se fakt vleze do kapsy, ale slo ho zapnuteho uchopit bezpecne, ci spise neskodne... PB ma minimalni ramecek, takze se, kdyz jej chci jen prenest, casto dotknu displeje a sputim nejakou divnou akci namapovanou na dane misto.
Kamaradka kindlarka PB po par minutach odlozila s tim, ze i novou ctecku vezme od Amazonu. No ale jako ctecka funguje, to je hlavni ;)
8 giga by melo stacit i na spoustu velkych obrazkovych pdf, o rozumnych formatech ani nemluve.
..asi jsem mel potrebu se tu vypsat.. :o)