• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    RYBKA: Nemáš tam v tom seznamu knížek náhodou zapnutý filtr vpravo nahoře?
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Prosím o radu: Máme tuhle čtečku https://www.alza.cz/...-kindle-kids-edition-2020-s-modrym-krytem-d6115722.htm?idp=2219&banner_id=133. Připojila jsem ji k počítači, nahrála knížky, ale ve čtečce se jich zobrazí jen asi půlka. Co s tím? Nedaří se mi s tím nic udělat, je to stejné po restartu, dobití...
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    Ahoj, mám netradiční prosbu - vydávám knihu na Amazonu a velmi by mi pomohlo získat pro ní nějaké první recenze, bohužel z naší krásné vlasti to mám těžší, než být v USA, kde má Amazon, každý z mých přátel. Napadlo mě, že někteří z vás jistě Amazon mají a na Kindle nakupují. Kniha stojí 0.99 a rád se odvděčím nějakou odměnou! Kdo by dokázal pomoci, pište prosím do zpráv.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    MARASAN: Koukneš prosím ještě do skříněk ?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DUCATIMONSTER: ne, jen to ne, prosel jsem vsechny a v zadnym jsem ji nastesti nenasel. ;-)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DUCATIMONSTER: Svuj stary kindle jsem prodal a tchyně by si ted nejaky přála. Nevali se Vám někomu v šuplíku ?Diky
    WUXIA
    WUXIA --- ---
    Oxymoron: Opravdu jen text, je to knížka ve formátu PDF, žádný scan. Ale chová se to právě jako scan. Když ji pošlu do jiné čtečky, funguje to v pohodě. Jen ta moje se nějak cuká.
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    WUXIA: Obsahuje to PDF opravdu text, nebo scanovaný stránky (v podstatě obrázky) ?
    WUXIA
    WUXIA --- ---
    Ahoj, mám takový problém s Kindlem Paperwhite. Jde o posílání knížek přes kindlovský mejl. Donedávno mi všechno funguvalo bezvadně . mejl, do předmětu "convert" a soubor v PDF se normálně překonvertoval. Ale před pár dny jsem si do Kindlu posílal knížku v PDF a uložila se mi tam ne jako "personel", ale jako "PDF" a taky se jako pdf chodvá. Nejde zvětšit písmo a podobně. Když to do čtečky uložím přes kabel, je to v pohodě, ale přes ten mejl to takhle zlobí. Netuší prosím někdo, co s tím? Kde se stala chyba?
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    Ahoj, Kindle 4 - prosím neválí se někomu doma (po mrtvém zařízení) originální obal s lampičkou, napájenou přímo ze čtečky? děkuji a pardon za spam
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Nový kindle dorazil. Není tu někdo, kdo by dal za můj starší Kindle sy69jl 700kč? Praha
    HANELA
    HANELA --- ---
    JIRKA207: tak teď už dlouho ne, ale v začátcích, před 7 roky pravidelně.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    HANELA: a melas ho nekdy pripojeny k internetu? Staci jedno pripojeni a mas je tam :) pokud si tam knizky nahravas pres usb a ne pres kindle cloud, tak to je pak bez reklam.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    DUCATIMONSTER: Naposledy jsem to absolvoval před měsícem se čtečkou pro kamarádku a šlo to hladce...
    HANELA
    HANELA --- ---
    FIELDMAN: mám Kindle s reklamami, všude v papírech je to uvedené, ale NIKDY na mě žádná nevyskocila.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    FIELDMAN: Zajimave
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    FIELDMAN: Komu a co?
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    ADM: Jakýkoliv Kindle jde bez reklam, když jim napíšeš...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam