• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    LBW: Já měl vždycky dojem, že se tam dá přečíst jenom brak. Nic co by mě zajímalo tam nikdy nebylo
    LBW
    LBW --- ---
    Konecne spravne auditko, ehm :)

Kindle Unlimited - mate/meli jste nekdo, prosim?
    Moje rocni utrata za knihy na Amazonu je vyssi, nez by bylo predplatne teto sluzby. Ale dostavam samy negativni reakce na to - vetsinou "tyve to je nahovno" nebo "za dva mesice to budes rusit" apod. Je to tak zle a spatne?
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    neplánuje se tu někdo zbavovat Kindla? Na verzi asi moc nezáleží, jde o to, že dcera mi bere pořád můj a o jejím zacházení mám své pochybnosti. staré a nepodsvícené bazarové za 1000-1500 mi vzhledem k ceně nového přijdou docela úlet. tak kdyby někdo prosím do pošty.
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    JYRKA: ano samozrejme, blby datum a cas znamena ze SSL certifikaty budou neplatne bud vystavene v budoucnosti nebo naopak expirovane apod (a vsechno dneska komunikuje pres https://)
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Ahoj, nevíte prosím vás, jak to bude s Paperwhitem 5? Kdy už to konečně vyplivnou? Koukal jsem, že už to měli vydávat někdy minulý rok.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    KAZATELL: Mělo by to jít nahrát přes usb, ke stažení je to tady:

Amazon.com Help: Kindle E-Reader Software Updates
    https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=GKMQC26VQQMM8XSW
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KAZATELL: Co jsem četl podobný příběh na Twitteru, tak problém může dělat nastavení datumu a času
    https://twitter.com/maestrosill/status/1393645006003523592?s=20
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Známa dostala starší Kindle a nejde tam Wi-Fi, matně si pamatuji že šlo o nějakou aktualizaci kdysi která se musela provést. Dnes už to samozřejmě nejde přihlásit a tak se aktualizace nedá provést. Nevíte někdo jak to vyřešit?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    DUCATIMONSTER: z osobni zkusenosti (Oasis2) je nejlepsi reseni vysrat se na amazoń koupit na Alze a pak na amazon supportu pozadat o vypnuti reklam, udelaji to bez kecu cca za 10 sekund.
    ROMI
    ROMI --- ---
    DSMID: jj cekal jsem to, mam paperwhite 3, chci ho dat tatovi, tak jsem si rikal, jestli neco nefachci nekde nez to zacnu zkouset :)
    DSMID
    DSMID --- ---
    ROMI: Čestina půjde nainstalovat pouze na Kindle Paperwhite 2 s firmwarem 5.4.3.2 nebo starším. To je šest let starý firmware, takže to nevidím dobře.
    Novější čeština neexistuje.
    DSMID
    DSMID --- ---
    ROMI: Záleží na tom, jaký máte Kindle a s jakým firmwarem...
    ROMI
    ROMI --- ---
    btw. nezkousel nekdo cestinu do kindle z tehle stranek https://code.google.com/archive/p/kindle-cs/downloads?page=1? :) nez se na to vrhnu to vyzkouset? :)

nebo existuje cestina do kindle paperwhite nekde, nema nekdo nejakou zkusenost?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    JIRKA207: jeste ne, zkusim, diky - oboje :)
    NEVILL: nee, zkusim. Dam vedet, diky.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    EUCHENIE: Zkoušela jsi ještě nějakou jinou wifi než tu domácí? Třeba si z telefonu udělat wifi hotspot a připojit to k němu? To jen pro případ že by si Kindle třeba nějak nerozuměl s routerem. Nejspíš to tím nebude, ale za pokus to stojí.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    EUCHENIE: reset do tovarniho nastaveni si zkousela?
    Pokud nepomuze, tak zkus spojeni na jinou wifi.
    Jinak je asi rozbita a budes to.muset krmit pres kabel.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    Ahoj, mam Kindle z druhe ruky, pripojim ho k wifi, pak chci prihlasit k amazon uctu a pise mi to, ze nemam connection, pritom tam mam 4 carky na wifi, nevite, co s tim? Vypnout, zapnout, novou registraci misto stavajici jsem zkousela a nic. Diky!
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ARIAEL: tak to neni... sorry, ale zkus si to a uvidis... neni to zadnej export do jinejch programu, ale proste ulozeni na disk .. bud vse cos prekonvertoval, veskere formaty souboru nebo jen vyberove epub ci nektery z formatu cos uz predtim vytvoril ...
    FIN
    FIN --- ---
    ARIAEL: ano, proto jsem se ptal. navíc calibre má funkci "export", která udělá export v podobě série zipů, takže "uložit" je vlastně už druhej export jinýho typu. na druhou stranu, klidně to budu dělat, pokud by to problém řešilo.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    FERRYH: "Ulozit na disk" je ale export z knihovny Calibre do externich souboru - pokud je chces pro jiny program nez Calibre...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam