• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    SRNECEK: Já vím a snažím se pomoct. Máme doma několik Kindlů, několik PocketBooků a věř mi, že jakékoliv náročnější PDF je očistec. Holt si budeš muset nastavit na routeru, že iPad nemá přístup na internet. :)
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    JYRKA: Hm, ja tady resim tisice stranek...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    SRNECEK: Tak vytisknout :) Čtečka je na prd na PDF
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    JYRKA: Tablet nechci, jelikoz bych preklikaval na internet.

FERRYH: Vetsina literatury, co mam je v .pdf.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    SRNECEK: Ideálně tablet.
    Důvody:
    - větší displej (potřebuješ něco, co se velikostí blíží A4)
    - větší výkon (čtečky mají výkon hodně slabý, důvodem je to, aby vydržely co nejdéle na baterku)
    - větší operační paměť (PDF bývají pěkně náročné)
    Za mě ideál aktuální model iPadu, ten základní za cca 10 tisíc
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    nebo se obejdi bez PDF.pdf ...
    proc vubec na tom PDF trvas?
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    JYRKA: A co na .pdf?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    SRNECEK: Kindle na PDF fakt nekupuj.
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, hledam ctecku, nikdy jsem nevlastnil, jde mi vicemene jen o pdf dokumenty. Cetl jsem, ze Kindle to moc dobre nezvlada. Zaroven si neumim predstacit, co znamena verze s reklamamy, nakolik je to otravne. Doufal jsem, ze se vejdu do 3 000 Kc. Koukal jsem na tento model. Nejake rady? Diky.

Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 (8GB) - Elektronická čtečka knih | Alza.cz
    https://www.alza.cz/amazon-kindle-paperwhite-4-10-gen-d5481766.htm
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    DOBYTEK: vypnout site zabralo, byt mam pocit, ze je ta vydrz trochu horsi i tak, ale aspon uz ji muzu nechat tyden lezet bez obav, ze se uplne vybije
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    FERRYH: po jednom z updatu se mi Kindle vybijel zahadne pres noc a jednou kdyz jsem nezavrel obal a v noci nespal, tak jsem zjistil ze se nahodne sam zapina a po nejaky dobe zase vypina... vyresil to hard reset, ale vypadalo to jako baterka - nabijes dobry, druhej den prijdes a 18% :)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    E2E4: neděs mě :D Uvidím, co udělalo to vypnutí sítí a možná to pak ještě zresetuji.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DOBYTEK: mohla se zaseknout v nekonečný smyčce..
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    DOBYTEK: wifina hodne spotrebovava... take ji na svem PB mam stable vyplou ... jinak se mi na PB vyplatilo v nastaveni misto hard vypinani aby se jen uspaval ... kupodivu to pak mnohem dele vydrzelo...
    Kindle moc neznam, ale co jsem slysel tak prave Kindle bezne pri vypinani se vlastne jen uspi ... mozna se aktualizaci FW tohle zmenilo? sel bych po tehle dvou vecech jako prvnich...
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    E2E4: to by tolik nežralo, mám tam jen pár knížek většinou.
    MTHU: jo, zůstaly zapnuté sítě, tak možná je to tím, byť se úplně vybila snad po pěti dnech od nabití, to mi přijde i tak brzy. No, vypnu sítě a uvidím.
    MTHU
    MTHU --- ---
    Nepozoruju. Ale mám minimum knih a vyplou wifi. Paperwhite 4.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DOBYTEK: nedela to reindexaci?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    DOBYTEK: Hele, mozna ze jo, zrovna dneska me prekvapilo, ze si rika o nabijecku..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DOBYTEK: Netuším, mám Kindle Voyage a ten zatím ten poslední update nedostal, jede stále na verzi z dubna letošního roku.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Taky se vam po tom poslednim updatu kindle tak rychle vybiji? Da se s tim neco delat? Downgrade?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JIRKA207: super, to jsem presne chtel slyset :) dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam