• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MEMNON666: pouzdro mám druhé, čtečku taky snad přes 10 let. Matka moje stejně.
    Koupíš to jednou a čteš a čteš a čteš.

Před pár lety jsem řešila, že mi přijde Kindle paperwhite stářím pomalá, pomalekší než dřív (občas listuju nazpátek apod.). No, otestování pár nových jiných ukázalo, že jsem mnohem pomalejší.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    MEANKITTY11: koukám nás odsouzených s nesmrtelným zařízením je povícero, destileta čtečka a zatím to vypadá že první se rozpadne pouzdro
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    taky tým kindle. mám dva, oba super starý a ani jeden nechcípne a nechcípne, abych mohla modernizovat park, aniž bych se cítila jako vyhazovač peněz :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MAR_TINA: Že jo...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    WITTGENSTEIN: a nejpříjemnější
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    WITTGENSTEIN: No jasně že je proto si mohou dovolit co si dovolují.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    OXYMORON: Mně se to taky stalo, ale říkal jsem si, že asi něco dělám blbě. Reset nepomohl, tak jsem si to natáhl do kindlu přes USB.
    Oasis je stažená z prodeje, tak snad přijde Amazon s nějakou novinkou, už by to chtělo novou generaci.
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    Šlo jen o výpadek stahování nových knih, či knih z knihovny uživatele do Kindle zařízení. Když jsem to zkoušel, už to fungovalo. Stáhnout si zakoupenou knihu ( (nebo knihu z knihovny) na PC bylo možné bez problému, stejně jako si ji nahrát např. kabelem, jak to stejně většina lidí dělá.
    Ergo kladívko - pokud člověk nepoužívá whispersync nebo send to kindle, ani nepoznal, že se něco děje.
    Já bych si naopak přál, aby Amazon přišel s novou generací Oasis. Na beletrii to je z mého pohledu bezkonkurenčně nejlepší zařízení, co jsem kdy měl (a mám).
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DELVIT: ...teda až na to, že je to globálně nejprodávanější čtečka navázaná na největší obchod s e-knihami, že jo.
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    MA747: už by ten kindle mohli přestat dělat, je to úplně zbytečné zařízení.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MA747: to je teda dobrá shitshow, já jsem nedávno přešel na pocketbook a jsem spokojen, nemá to všechny ty osery které má Kindle..
    MA747
    MA747 --- ---
    Amazon Kindle will not download books - Good e-Reader
    https://goodereader.com/blog/kindle/amazon-kindle-will-not-download-books-to-the-e-reader

Pár dnů bude trvat oprava.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    [ONYX BOOX - e-book čtečka - typy, triky, doporučení...]
    jste zvani vsichni a snad to bude uzitecne...
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    PULKA: Tak to nevím
    PULKA
    PULKA --- ---
    FIELDMAN: A nemuziu bejt ve skupine jenom dva dospeli? Tak uz to mame s pritelkyni a trochu jsem se bala experimentovat a oznacit podnikatelskej ucet jako detskej, ale pokud to jde, tak OK.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    PULKA: Udělej si na Amazonu rodinou skupinu. Mám to taky tak kvůli více účtům. V rodině se dá sdílet pak vše.
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    Koukám, že dělám dobře, že si celou dobu knihy kupuju z Kindle - tedy ze čtečky :-)
    PULKA
    PULKA --- ---
    FERRYH: Alias jsem nenasla, refund byl zjevne nejrychlejsi a nejpohodlnejsi cesta a pak uz mne to nebavilo resit, takze jsem nikomu nepsala. Penize uz mam zpet a knihu koupenou z druhyho uctu.

Nahravani knih odjinud je bez problemu, ale tohle byl fakt opruz.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    PULKA: ... cekal bych to co popisujes (ten alias jako jistotu!) opet jsem se v Amazonu spletl - je jeste horsi hajzlik, nez jsem si i jen predstavoval...
    PULKA
    PULKA --- ---
    JYRKA: Zjevně jdou knihy i darovat (sama sobě), ale tahle možnost mi vůbec nefungovala - psalo mi to, že nemám vybranou zemi (a ani opětovný zadání nepomohlo). Nakonec jsem požádala o refund a koupím jí z druhýho účtu, ale úplně uff. Nějak jsem myslela, že knihy jdou stáhnout vždycky (nebo že půjde účet přidat jako alias)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam