mně na Kindle, nějaký Paperwhite snad 6. generace (předtím keyboard 3. generace byl super, bohužel jsem si skripl displej, štvalo, jak blbě funguje to zasílání (co pošlete a vymazete na Kindle se vám tam znovu posle, jediná možnost je smazat to někde na webu Amazonu - ale max po peti, nelze vše najednou, jasné dá se to celé vypnout ale ve chvíli kdy tam máte naposilano 1000 dokumentů a chcete to promazat už je pozdě, taky že zrušili mobi formát, že od nějaké doby každé poslání se musí potvrdit klukem na mail), že jsem si vždycky prestrankoval zpátky, že při nastavení jasu se displej vysrafuje takže není vidět jak to vypadá. a že změnili firmware na mobilní paradigma se stahováním listy dolů a zmenšili font v seznamu knih (takže to bez brejli nepřečtu) a přidali reklamy (resp stránky s odkazy na jejich e-shop). že to člověk musí držet jak prase kost aby si furt neprestrankovaval.. jejich suport je tragédie, lidský roboti.
pocketbook má všechno tohle v pořádku, dokonce autorizace adres ze kterých se posílá je z uživatelského hlediska lepší a má hw tlačítka na stránkování ergonomicky uspořádána. jediné co měl horší je font, to jsem vyřešil nahráním fontu bookerly z Kindle a vlastně ještě že neumí natvrdo zarovnat doleva (prý přidají do nového firmware). suport mailem reaguje hned a inteligentne.
thanks for coming to my ted talk.