• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NEVILL: Je nejaky duvod proc si to neposlat na svuj email a pak to forwardnout?
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    OXYMORON: Tohle postupné ukrajování funkcionality má jednoduchý důvod. Když koupíš Kindle máš nakupovat pouze u Amazonu.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JYRKA: No jo, třeba u Knihy Dobrovský tam vůbec nevím z jakého e-mailu posílaj, zatím tam pořád mají v návodu jen doménu. Tak snad to tam dodají...
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    JYRKA: Jako pravoslavnej kindlista těžce nesu, jak to (tehdy) docela dobrý řešení postupně posílají do pekel.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    JIRKA207: Rekl bych, ze nektere ano.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    JYRKA: To eshopy budou muset preprogramovat odesilani ze?;)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Tohle je pro někoho docela nemilá zpráva...

VECTOR
    VECTOR --- ---
    VECTOR: Hmm, tak amazon posila nahradni kindle a ani nechtej ten soucasnej zpet.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Muzu mit na kindlu burn-in? Najednou je na kazdy "strance" videt bile logo kindlu, ten stromecek atd. Zkousel jsem to restartovat, nepomohlo. Full page refresh taky nepomaha. Vsiml jsem si jeste, ze na obrazku zustava jemne videt text z predchozi stranky (i pri nastavenym full refresh s kazdou strankou).
    Mam nejnovejsi Paperwhite SE, mam to reklamovat?
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    VECTOR: myslím, že u těch nestažených mám nějakej obláček se šipkou nebo tak něco.
    MIC
    MIC --- ---
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Prosim Vas, poradite nekdo, jak ukladat do Kindlu periodika, aby se zobrazily jako periodika? Konkretne mi jde o Respekt.cz, vydani stazene v epub. Zkousel jsem plugin do Calibre, nefunkcni, a nastavovat to jako Collection mi vlastne nic nedela.

Jo a jak stahnout z Amazon cloudu do kindlu vsechny knihy najednou? Zacnou se mi stahovat vzdycky az kdyz nejaou otevru, takze vlastne nevim co mam skutecne v zarizeni a co se tvari zez tam je, ale je to jen cover stranka.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JYRKA: Calibre a kabel a mazání mě nepotkalo. Všechny knihy jsou legálně koupený, české eshopy a amazon.
    Snad nepotká,
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    ANDREJKA: to je on.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    MEANKITTY11: to vypadá jako Touch
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    jak sem pořád lezu a povídám o těch starých kindlech, tak tady je ten starší. koupila sem ho někdy v r. 2013, co je to za model se nepamatuju.

OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    Já si vše posílám pomocí whispersync, Kindle jsem nikdy neměl k PC kabelem připojenej. Zatím mne to mazání nepotkalo.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    WITTGENSTEIN: já si vše sypu do Calibre a až teprve z něj to posílám do čtečky. Ale chápu, že pro někoho je ten kabel příjemnější.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JYRKA: Ano, jakmile je to v cloudu, tak jsi oproti tomu víceméně chráněný (vím o jednotkách lidí, kterým se to stalo i tak, ale drtivá většina postižených se rekrutuje z řad uživatelů Calibre).
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Možná je to tím, že si tam knihy vždy posílám přes amazoní mail, nikdy přes kabel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam