• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Bandazi prej...
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    MURHAAYA: 4tá od konce a ta poslední se mi líbí moc (a to nejsem fanda bandáží)
    SAXIK
    SAXIK --- ---
    KYTI: posledni dobou hazes same perly! tesim se na dalsi .)
    KYTI
    KYTI --- ---

vice na fb: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3388782791007.2132372.1012685234&type=3&l=110b625c75

(a jako vzdy sears+50/1,7, ilford pan@R09, push 2+)
    KYTI
    KYTI --- ---
    HYPNOGEN:jj, mas pravdu, ja v tom porostu retusovala celou dalnici, jsem si toho vsimla, ze jsem tam neco spatne vyretusovala, ale uz to bylo na netu, napravim si to, nemam to delat po nocich, ale poradne. Jinak svetlo a tak je realne, zapad slunce pred bourkou, to jsem nijak umele nevyrobila.)
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    KYTI: krasne!
    akorat v tom porostu to trochu zni jako photoshop
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    dobre punk :)
    TLAMICKA
    TLAMICKA --- ---
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Nahodou, byla to pecka.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MACHALIK: no dopadlo to jak to dopadlo :-) ale jsme ponaučeni a do budoucna provedeme patřičná opatření aby to bylo lepší ;-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Už se těším.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    sice za 5min dvanact ale preci - poradame promitni, je to ruzne po nyxu, tam kam jsem to postnul, tak pokud stale nemate plany na dnes na vecer tak

Pozvánka na stereoskopické promítání - Peru a Bolívie - PALADIX foto-on-line
    http://www.paladix.cz/clanky/pozvanka-na-stereoskopicke-promitani-peru-a-bolivie.html
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Akorat treba na digitalu mi prislo ze s R72 proste mam vyfocenej i opar, byl to takovej ten opar nad mestem tak je mozny, ze to byl spis prach a ma jinou spektralni propustnost, ale zadny vyhledy do krajiny se nekonaly.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MURHAAYA: jj pravdu mas, docela me dostalo, kdyz jsem v knizce videl fotky od Adamse jak fotil Yosemitsky narodni park v mlze na normal film a na IR film :-) na normalu vyfocena mlha, na IR detaily naprosto vseho co mel v zaberu bez znamek oparu ;-)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    LUKAS87: palec za nevkus. Ono když se jen lehce zvýší dynamickej rozsah v některejch místech fotky, nemám s tím problém. Ale když někdo lepí extremistický HDR jak olejomalba, sekal bych ruce.. až u prdele.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    nebo nasadit aspon skylight filtr.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    DOUPLE: snad ti zbejvá už jenom lokálně přidat kontrast. mozek si ho taky "zvyšuje" lokálně a je scholnej rozpoznat hrany a detaily tam, kde se na fotce třeba jen těžko rozpoznávaj... možná proto je tak v oblibě HDR-Tonemapping (a nebo je to proto, že je to tak moc nevkusný - to si teď nejsem úplně jistej).
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    MURHAAYA: aha, mam o limitech filmu asi trochu zkresleny predstavy. Diky za objasneni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam