• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LA_MAGIQUENEHTY - přírodní, umělé, nehtová modeláž, nail-art... aneb klub přátel pěstěných rukou
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    Zdravim, potrebovala bych doporucit nekoho, kdo umi dobre francouzskou manikuru, nebude mi "nutit" zadne "umele" nehty a neni zbytecne predrazeny. Diky moc.
    SANDARINKA
    SANDARINKA --- ---
    ahoj holky,
    procitala jsem vase nazory na peci o nehty.
    jsem kosmeticka a delam nehty uz pres 10 let.delam gel a co tyce akrylu,tak se da pouzit jako prvni faze na zpevneni.ale ja osobne preferuji gel.akryl jako takovy bych na nehty nedala,sice je tvrdsi ale ma spoustu nevyhod.gel je cisty,flexibilni a nehty vypadaji prirozene.vzdy je to na manikerce,jaky nehty udela a jak kvalitni material pouziva.p-shine je uzasna metoda na posileni a zpevneni nehtu,nemuzu dojit k poskozeni,pokud je pouzit k tomu urceny pilnik.jde o tak tenky a jemny pilnik,ze snad ani nejde jim nehet poskodit.
    a pokud jde o paleni pri vytvrzovani,tak to gel sam o sobe nedela(stat se to muze,ale je to mala pravdepodobnost),bud je nehet hodne propilovany,nebo je gel spatne naneseny.
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    Movember ;)


    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---

    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---

    SOLEI
    SOLEI --- ---
    deborah ma krasne veci, ja ted koupila Ants in my pants ktery by mel jednomu z jejich laku byt podobny a je to parada
    SASH
    SASH --- ---
    moje vesmirny
    SASH
    SASH --- ---

    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    MUI: Tak záleží, jeslti to chceš řešit nějak dlouhodobě nebo ne. Protože pokud si na své nehty dáš gelovky, případně akryl, který v mnoha případech drží lépe, po sundání bude situace ještě několikrát horší. Může to být pak i docela bolestivé. Ze své zkušenosti znám případ jen jedné zákaznice,které se pod gelovkama zpevnily nehty, ale to je skutečně výjimečný stav.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MUI:
    genetika je jedna věc a využití genetického potenciálu je věc druhá
    Ve většině případů je ještě prostor "nějak to vylepšit".
    To je jako s výškou u lidí - geneticky máme dáno dorůst do nějaké výšky, ale vlivem výživy a nemocí často tento potenciál nevyužijeme a jsme menší.
    Jasněže ti methionin z jemných vlasů neudělá afro, ale může jejich stav aspoň trochu zlepšit. A to samé u nehtů...
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MUI:
    taková víceučelová serepetička - výživa a zároveň podlak
    Buď to zavedeš jako léčbu - každý den napatláš jednu vrstvu a jednou za týden to odlakuješ a jedeš nanovo (90 dní). Nebo na běžné používání jako podlak a prý by to šlo i jako nadlak.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MUI: ESSIE Trillionails
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    MUI: Mám skvělé zkušenosti s produkty LCN. Na slabé nehty je výborný Nail Builder - je to takový hustý hnědý olejíček, který se natírá na nehty i kůžičku a jemně se vmasíruje. Je dobré ho používat večer před spaním, protože jsou po něm nehty někdy docela citlivé (zvlášť třeba po sundané modeláži, když jsou nehty hodně ztenčené a slabé). Ale při každodenním používání jsou nehty za 2 týdny nádherně pevné. No, ta doba záleží na tom, jak moc jsou nehty slabé nebo poškozené... Ale nemůžu si ho vynachválit.

    Seženeš v obchodech s nehtovými přípravky, v lepších nehtových studiích nebo na netu.
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    MAJKLA: No, puntíky si sice sama doma uděláš lakem, na to pevná ruka zas tak potřeba není, ale taková velká kapka laku schne půl dne a pak to stejně někde utřeš:-/ Neříkám, že je to nemožné - ale kolikrát je to o nervy... Nejjednodušší způsob je nechat si udělat gel nebo gellak (shellac). Pokud nemáš ráda umělé nehty ani gellak, tak můžeš vyzkoušet samolepky na celý nehet. Nalepí se na odmaštěné nehty a jen se přelakují průhledným lakem. Je jich spousta vzorů. A dají se koupit všude možně - u vietnamců :), ve specializovaných obchodech na nehtovou modeláž a péči o nehty nebo na netu:
    Fólie na celý nehet - Fólie na celý nehet | Gelové nehty - Enii-nails
    http://www.enii-nails.cz/folie-na-cely-nehet-eanEI+11-96168-skup5700.php
    http://www.asos.com/...l-Rock-Black-Polka-Dots-Nail-Wraps/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2069329&cid=5607&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Black+polka+dots)
    A mám pocit, že jsem je viděla i v HMku;)
    MAJKLA
    MAJKLA --- ---
    LA_MAGIQUE: uplná pecka :) daj se ty puntíky udělat normálně "sama doma" - jak? hlavně neřikejte, že stačí trpělivost a pevná ruka, to mi totiž chybí :)))
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    Nevíte, kde by se dal sehnat? Údajně se ten odstín jmenuje Paparazzi, ale na stránkách OPI není. Asi to byla jen nějaká limitovaná verze...

    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    A puntíky na všechny způsoby:)







    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam