• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KROTITELArboristika - Kácení a prořezávání stromů
    Arboristika
    Kácení a prořez stromů, keřů a péče o zeleň.
    Těžba dřeva, kácení pomocí stromolezecké techniky. Rady, tipy, technika, vybavení, motorové a ruční pily, prostě vše týkající se prací se dřevem a lezení po stromech.

rozbalit záhlaví
    EDAK
    EDAK --- ---
    PIETY23: treba i tohle, akorat nemam sebemensi tuseni kde tohe v cechach poridit...a ani nevim jak to v ceskejch obchodech hledat....
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    EDAK: hledej bucking saw
    EDAK
    EDAK --- ---
    DREDIK: Co nejvetsi, ta ktera se udajne uz nevyrabi a kterou jsem mel na mysli je metrova. A uprimne ji nechci ani tak kvuli tomu jak je dlouha, ale spis kvuli tomu jak je vysoka. Chci ji na rezani dreva protoze me to bavi bezmotorove a postaru, ale s tim co se dneska normalne prodava za obloukovy pily uriznu tak kminek o prumeru 15 centimetru a to je malo.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    EDAK: Jak velkou sou v podstate tři velikosti malá střední a velka (pro dva) střední je asi nejvsestranejsi a vůbec na co potřebuješ lukovku???
    EDAK
    EDAK --- ---
    Mam dotaz na odborniky ktery vas doufam neurazi. uz asi tyden se snazim sehnat klasickou metrovou obloukovou pilu, ktere se udajne jiz nevyrabi, nema nekdo nejakej tip? klidne bazarovou pouzitou a pokud mozno v Praze:) dik
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    paráda, to rád slyšim.
    do 14 dní je doma.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    DREDIK: Ještě dodám ze ji máme na všechno heavy duty práci akorát broušení řetězu na větší listě je minus :)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    KROTITEL: Me pride ze i s větší lištou Fořt výkon prebejva přece jenom je to takova malá kroska do ruky
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    KROTITEL: kdyz s ni delam tak me moc bavi ten prebytek vykonu:) vyborna pila. mame k ni 90 cm listu a tam uz ten prebytek sily neni takovy, ale da se s tim zvladnout na ceske pomery vse...
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    KROTITEL: vyborny pomer vaha/vykon jen o 1kg tezsi nez 460 - mam jen vyborne zkusenosti s 660
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    KROTITEL: lezeni s ni je nesmirne namahavy a vycerpavajici jinak za me nejlepsi stihlka co mame na firme!!!
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    má někdo zkušenost s touhle pilou? budu jí nejspíš brzo pořizovat.
    Dobré pilky - STIHL MS 660 - Motorové pily
    http://www.dobrepilky.cz/stihl-ms-660_1036.html
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    DREDIK: Jasně, já jsem chtěl nějakou líbivou klasiku. Shodou okolností jsem dneska vlez do obchodu a ty husquarny tam měli. Ceny dokonce hezčí než na internetu, tak jsem ji hned vzal.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    CHOTOUCHOVAK: asi budou uplne v pohode za me je dobrej i fiskars dokud to ma ostry topurko udela to praci :)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    OK díky. Jinak při hledání mě docela zaujaly sekery husquarna, i díky ceně teda. Nějaký zkušenosti s nima?
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    AKHIBARA: Bahco!
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    CHOTOUCHOVAK: stihl, bahco
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    ahoj, jakou máte oblíbenou značku seker? Po čem bych měl koukat, kdybych se chtěl vyhnout fiskarsu? Díky
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    kolegacci mate nekdo zkusenost s husqvarnou t540xp?? diky
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Souhlas se Snupakem. Udělat prorez, jako pripravu na kacecku a nebo ji pak seriznout hodne - na babku (ovsem na to uz je letos docela pozde). Nikde neni psano kolik muzes rezat a co uz je kaceni.

Starosta by klidne v takovem pripade povoleni dat mohl, co rikal mezi reci, to bych nebral vazne, cerne na bilem, jinak riskujes papiry. Kdyby to chtela zkacet hned, tak at si to vybeha nekde na kraji, to by mohlo projit. Zvlaste pokud jde o vesnici, tam by nemel byt problem ze bude o strom min.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam