• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KROTITELArboristika - Kácení a prořezávání stromů
    EDAK
    EDAK --- ---
    PIETY23: treba i tohle, akorat nemam sebemensi tuseni kde tohe v cechach poridit...a ani nevim jak to v ceskejch obchodech hledat....
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    EDAK: hledej bucking saw
    EDAK
    EDAK --- ---
    DREDIK: Co nejvetsi, ta ktera se udajne uz nevyrabi a kterou jsem mel na mysli je metrova. A uprimne ji nechci ani tak kvuli tomu jak je dlouha, ale spis kvuli tomu jak je vysoka. Chci ji na rezani dreva protoze me to bavi bezmotorove a postaru, ale s tim co se dneska normalne prodava za obloukovy pily uriznu tak kminek o prumeru 15 centimetru a to je malo.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    EDAK: Jak velkou sou v podstate tři velikosti malá střední a velka (pro dva) střední je asi nejvsestranejsi a vůbec na co potřebuješ lukovku???
    EDAK
    EDAK --- ---
    Mam dotaz na odborniky ktery vas doufam neurazi. uz asi tyden se snazim sehnat klasickou metrovou obloukovou pilu, ktere se udajne jiz nevyrabi, nema nekdo nejakej tip? klidne bazarovou pouzitou a pokud mozno v Praze:) dik
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    paráda, to rád slyšim.
    do 14 dní je doma.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    DREDIK: Ještě dodám ze ji máme na všechno heavy duty práci akorát broušení řetězu na větší listě je minus :)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    KROTITEL: Me pride ze i s větší lištou Fořt výkon prebejva přece jenom je to takova malá kroska do ruky
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    KROTITEL: kdyz s ni delam tak me moc bavi ten prebytek vykonu:) vyborna pila. mame k ni 90 cm listu a tam uz ten prebytek sily neni takovy, ale da se s tim zvladnout na ceske pomery vse...
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    KROTITEL: vyborny pomer vaha/vykon jen o 1kg tezsi nez 460 - mam jen vyborne zkusenosti s 660
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    KROTITEL: lezeni s ni je nesmirne namahavy a vycerpavajici jinak za me nejlepsi stihlka co mame na firme!!!
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    má někdo zkušenost s touhle pilou? budu jí nejspíš brzo pořizovat.
    Dobré pilky - STIHL MS 660 - Motorové pily
    http://www.dobrepilky.cz/stihl-ms-660_1036.html
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    DREDIK: Jasně, já jsem chtěl nějakou líbivou klasiku. Shodou okolností jsem dneska vlez do obchodu a ty husquarny tam měli. Ceny dokonce hezčí než na internetu, tak jsem ji hned vzal.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    CHOTOUCHOVAK: asi budou uplne v pohode za me je dobrej i fiskars dokud to ma ostry topurko udela to praci :)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    OK díky. Jinak při hledání mě docela zaujaly sekery husquarna, i díky ceně teda. Nějaký zkušenosti s nima?
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    AKHIBARA: Bahco!
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    CHOTOUCHOVAK: stihl, bahco
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    ahoj, jakou máte oblíbenou značku seker? Po čem bych měl koukat, kdybych se chtěl vyhnout fiskarsu? Díky
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    kolegacci mate nekdo zkusenost s husqvarnou t540xp?? diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam