• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KROTITELArboristika - Kácení a prořezávání stromů
    JOZZKA
    JOZZKA --- ---
    Jasan,Východní Ćechy pokacen za 4000,-

HAWKS
    HAWKS --- ---
    a jedna tresen v Brne

HAWKS
    HAWKS --- ---
    DREDIK:
    muzu se taky pochlubit ? Tohle byla jedna vrba u nas v obci, co ji bylo potreba shodit

DREDIK
    DREDIK --- ---
    HAWKS: nejen, tema ale profese a o tom to je!!!!
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    pekne tema tu :)
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    DREDIK: Tak london asi nekde uplne jinde?

Ja jsem prorezaval chvili na Mallorce a prace byla tak za dvojnasob co v CR. Tam nikdo vejskovky delat nechce...
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    AKHIBARA: Já nedělám mimo pragl já dělám v Londýně jen investiguju kolik si vydělá arborista v maticce praze
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    DREDIK: No ale nak si nenapsal co si vydelas mimo Pragl...

Tak v prvnim pripade (Smrk) si reknu nekde mezi 2500 - 3000kc.
    V druhem pripade prorezavani tak 2000kc.
    Jako zivnostnik vlastni zakazky.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    AKHIBARA: Tak to jo me to vyznělo ze schodiš plot přímo na plot a dobrou.. Mimochodem zajímalo by me kolik si vydělá arborista v Praze a okolí??
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    DREDIK: Taky mluvim o moznym riziku, ne o tom ze tam ten spalek hodis. A chtel jsem tim vyjadrit ze to riziko je maly, napriklad od toho kdyz muzes vyrazit okno, rozflakat sklenik, sundat kus strechy atd.
    A mezi takovejma "rizikama" delam rozdil v cene.

DREDIK: Ja sem si nechal jeden nedavno vyklidit, abych slepice a hned vedle nich kraliky moc nestresoval motorovkou a pripadnym padem - vetve sly do lana primo nad jejich obydlim.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    DREDIK: Btw s kurnikem se moc nesetkavam :)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    AKHIBARA: To cece nejak neznam hodit spalek na kurnik nebo plot to by nas sef ukous ale nerikam ze se nemuze stat
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    DREDIK: S tim ze kdyz spatne hodis splalek tak trebas trefis plot, nebo kurnik, nebo rondak, proste zadna velka skoda.

Pinoha=teleskop s pilkou:)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    AKHIBARA: S tím ze se něco rozbit dá??? Co myslíš tím pinohou lézt po stromě nějak nejsem moudrý z toho co píšeš???
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    Panove (i damy pokud tu nejaka je),
    mam otazku. Jelikoz jsem prazak, a muj rajon se pohybuje stredni Cechy. Je tu nekdo z okrajovejsich casti republiky? Zajimalo by me kolik se da rict za praci treba nekde u Nachoda, nebo Cesky lipy. Proste mensi mesta.
    Dejme tomu za zkaceni Smrku - 15m, postupkou. S tim ze neco se rozbyt da, ale dum je tak 3m od stromu. Takze riziko je dejme tomu plot a naky kere. Takova klasika.
    Nebo za prorez stredne vzrostliho listnace. Dejme tomu pulden lezeni (4-5h) s rucni pilkou a pinohou.
    Jen tak by me to zajimalo. Chci se sunout z Praglu tak, abych mel trochu predstavu.
    Predem dik za opovedi.
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    EDAK: DIY
    Country Lore: Homemade Buck Saw - DIY - MOTHER EARTH NEWS
    http://www.motherearthnews.com/diy/buck-saw-zmaz09jjzraw.aspx
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    EDAK: Největší je pro dva, myslím ze chceš střední tj cca metr dlouha a můžeš řezat i s kamarádem mrkni na tohle http://www.pilana.cz/cz/zahradnicke-rucni-pily jinak to o poslal piety tj takoví Mali fitko
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    EDAK: to taky netusim..nejlip asi koupit pres internet?
    EDAK
    EDAK --- ---
    PIETY23: treba i tohle, akorat nemam sebemensi tuseni kde tohe v cechach poridit...a ani nevim jak to v ceskejch obchodech hledat....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam