VOMETAK: Oponoval bych ti v tom, jak je snadný získat Obj.260 - reálně to usnadnilo jeho získání jen hráčům, kteří už toho měli výrazně dost odjetého a chybělo jim dojet pár misí přímo na Obj.260 (jako třeba mě).
I když budeš mít odjetý všechny 15. mise až k T55, tak rozkazů máš 15, což ti umožní dokončit 3 mise 15 na Obj. 260. 16. rozkaz možná dostaneme za výpadek misí, což těm co by takhle měli všechno předtím, umožní dokončit 4 mise na Obj.260, ale pořád musí udělat aspoň mise pro jednu třídu dokončit sami.
A teď pozor, před patchem si mohl mise i na Obj. 260 vyjíždět s tierem 6, zatímco teď to musíš jezdit s tX. Nevěřím tomu, že si včechny mise na Obj.260 odjezdil s desítkama, stejně jako na T-55 s devítkama nebo desítkama, atd.
Spousta lidí navíc ve všech třídách mít nebude třeba ani ten tier 5, natož tX, takže ti budou za rozkazy přeskakovat už u předchozích odměn a na Obj.260 jim nezbydou.
Takže, sice se trochu zjednodušili nekteré nesmyslně těžké mise (i proto, že se změnili podmínky v bitvách s předěláním lightů a artyn), ale kdybych teď měl začínat ty mise od 0, tak mi to kvůli striktnějšímu omezení tieru příde těžší (a to i s přihlédnutím k tomu, že mám skoro všechny tX).
To že nám, co jsme rovnou při změně dostali 18 rozkazů, to umožnilo si hned po patchi pořídit Obj.260 a ještě hromada rozkazů zbyla, bych nepovažoval za takovou tragedii.