• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    REPA: prejde to do "free expu" u franzouzskyho tier 1 tanku
    budes muset pouzit goldy necekane
    REPA
    REPA --- ---
    borci taky vam zustaly v garazi ty dva halloweenske tanky? mam na nich totiz 35k expu, tak jsem myslel ze to prejde do free expu a picu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: jj - krásná ukázka bodu č. 3 - takových nejasností je pořád hromada :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK, DOVE, VOMETAK: ok, sorry. Máte pravdu, v klientovi už sice podmínku tieru napsanou nevidím (jakože vůbec, protože nové okno misí je tak super intuitivní, že se v něm nedá vyznat), ale nabízí mi to nadále i tanky tier 6. K 9.20.1 vyšlo hromada roztříštěnějch článků a videí, ze kterých jsem to blbě pochopil, pravděpodobně se jednalo o variaci/překlad věty:
    "Missions in each operation were revised to correspond to the main reward. For example, now all missions of the StuG IV operation can be completed in Tier V vehicles; missions of the T28 Heavy Tank Concept operation can be completed in VII vehicles, etc."
    Čímž se vracíme k bodu 3 - komunikace ;)

Takže máš pravdu Vometáku, je to jednodušší.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SOLNAKAR: jen mne prstě sejří, že jsem několik misí plnil strašně dlouho, a nyní bych je jako mnoho hráčů mohl přeskočit za rozkazy a ušetřil bych si plno nadávání, takže za to by mohli pokud jsem dostal 18 rozkazů, dát nějakou bonusovou misi nebo jinou odměnu, neboť je zřejmé že na nic jiného rozkazy nepoužiju
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    SOLNAKAR: ve všem s tebou souhlasím, krom toho že to musíš dělat s X tierem, to je myslím jinak
    DOVE
    DOVE --- ---
    nemusis...dyk jsem to tu psal nedavno, ze jsem to taky blbe pochopil...ono je to divne napsane...ze obtiznost misi byla prepracovana, aby odpovidala tieru odmenoveho vozidla nebo tak nejak, jakoze na stuga nemusis mit desitku, ale splnis to s tV, na HTC VII...atd...ne ze musis mit tX na obj260
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: jsi si jistý, že na Obj.260 už lze brát jedině tierX? když na T28 jdou mise dělat s tierV...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    VOMETAK: Oponoval bych ti v tom, jak je snadný získat Obj.260 - reálně to usnadnilo jeho získání jen hráčům, kteří už toho měli výrazně dost odjetého a chybělo jim dojet pár misí přímo na Obj.260 (jako třeba mě).
    I když budeš mít odjetý všechny 15. mise až k T55, tak rozkazů máš 15, což ti umožní dokončit 3 mise 15 na Obj. 260. 16. rozkaz možná dostaneme za výpadek misí, což těm co by takhle měli všechno předtím, umožní dokončit 4 mise na Obj.260, ale pořád musí udělat aspoň mise pro jednu třídu dokončit sami.
    A teď pozor, před patchem si mohl mise i na Obj. 260 vyjíždět s tierem 6, zatímco teď to musíš jezdit s tX. Nevěřím tomu, že si včechny mise na Obj.260 odjezdil s desítkama, stejně jako na T-55 s devítkama nebo desítkama, atd.
    Spousta lidí navíc ve všech třídách mít nebude třeba ani ten tier 5, natož tX, takže ti budou za rozkazy přeskakovat už u předchozích odměn a na Obj.260 jim nezbydou.

Takže, sice se trochu zjednodušili nekteré nesmyslně těžké mise (i proto, že se změnili podmínky v bitvách s předěláním lightů a artyn), ale kdybych teď měl začínat ty mise od 0, tak mi to kvůli striktnějšímu omezení tieru příde těžší (a to i s přihlédnutím k tomu, že mám skoro všechny tX).
    To že nám, co jsme rovnou při změně dostali 18 rozkazů, to umožnilo si hned po patchi pořídit Obj.260 a ještě hromada rozkazů zbyla, bych nepovažoval za takovou tragedii.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    no já třeba právě díky těm misím začal hrát lajtka a nebýt toho, tak je dodnes možná nesnáším, jako dřív. teď je hraju skoro nejradši, takže díky za ty mise už jenom kvůli tomu :) a btw artillery mise na první i druhej tank jsem měl hotový skoro hned, podle mě jsou nejlehčí ze všech. teda ale chce to aspoň GWPartnera
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    RALI: vsak to pisu s nadsazkou :) zkusila jsem na zacatku oboji, lighty i artyny... a prislo mi zabavnejsi jit hrat lighty, vim, ze spousta lidi ma zas naopak problem s ligty (ale konspiracne by to taky davalo smysl :D, i kdyz je to s nimi ted lepsi, medka maji proti nim porad navrch).

kazdopadne kdyz to nekde prezentovali, jako ulehceni a super, kdyz nechces hrat nejakou tridu tanku, tak ji preskocis... kudla do zad rikam! :D

RALI
    RALI --- ---
    FLAMBELLE: no vidis to, ja zase bytostne nesnasim mise na lighty (ze by konspiracne chteli donutit hrat lidi vic lighty) :))
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    VOMETAK: mně s tímhle taky namíchli ...resp. namíchlo mě, že ztížili 15kové mise. Pokud jsem nechtěla hrát arty (ani ne z nějakýho principu, prostě mě to brutálně nebaví), tak jsem si musela zvolit těžší variantu = udělat ostatní třídy s vyznamenáním. Přišli rozkazy a mrd ho, teď pokud stále nechci hrát artynu (překvapivě mě to stále nezačalo bavit), to mám ještě těžší na sekundárních podmínkách, tak díky WG. Za to ti, co jsou ochotný hrát všechno, to mají opět jednodušší...Fakt sem teda nepochopila smysl (samozřejmě konspiračně bych tu mohla přemýšlet, že chtěli přinutit hrát lidi víc artyny)... upřímně, díky tomu mi ani nejde o ty tanky už.

Co bych teda ocenila, kdybych mohla aspoň plnit třeba s medkama další sérii misí, mám je všechny hotové do t55a se sekundárkama, lighty skoro taky, ale protože budu už navěky zasekaná na TD/Heavy, tak mam s misema asi utrum...při tom je to jedna z věcí, který mě fakt bavili.

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    GENERIXX: díky ti za snahu, ale co se WoT týče, tak když se zeptáš 10 hráčů na hru jako takovou, tak dostaneš 30 názorů (viz předchozích cca 100 postů ;)). Všichni se vyjádří, WG implementuje, co se jim líbí (a dá se to udělat s rozumnou náročností) a 3/4 hráčů, na jejichž názor nedošlo, nadává, že WG nenaslouchá komunitě.

Hlavní problém totiž není ve WoT, ale v přístupu WG:
    1) prachy až na prvním místě (např. vydávání OP prémiáků, větší slovo má marketing než týmy které řeší hratelnost) Chápu, že WG potřebuje vydělat, ale nemělo by to být za každou cenu, především za cenu směřování k P2W.
    2) vymrdávání s hráči při změnách (např. vypuštění informace o tX lightech a z jakých tanků budou pokračovat ve stromu měsíce dopředu a pak těsně před releasem oznámit, že expy z těch strojů budou převedeny o tier níž, kde jsou k hovnu - takhle mi vyletělo komínem mega XP, protože nebudu dle bodu 1 dávat reálný peníze za převod XP na free) i na podpoře (bavit se třeba s legendármím botem Moravcem je o nervy, taky nepřispívá přístup, že hráč, speciálně platící, není zákazník a tudíž je nám vlastně u prdele, protože to máme v podmínkách)
    3) komunikace - problémy v komunikaci trochu pramení i z problému přístupu popsané v bodě 2, ale férová a všem hráčům dostupná komunikace chybí (spoustu důležitých informací je potřeba lovit po webech 3. stran). Přednost mají vždy marketingová sdělení, protože bod 1.
    4) toxická komunita - ať už testuješ jakoukouliv hru, nenechte si narůst komunitu v takové kultuře, jakou má komunita WoT. Chování v bitvě, chatu i na fórech je něco strašlivého. Je pak míň pravděpodobné, že vám hráči skutečně pomůžou i při testování.

P.S. jestli děláš na Florenci, tak se budeme potkávat ve výtahu ;)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    //okenko do reality

Egyptian IS3 captured by IDF. Armour shows impacts from 105mm AP rounds.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    VOMETAK: A to už jsme zase u hlavního problému, který provází WOT od jeho počátků až dodnes...
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    JAKUBMOKRIS: v tom máš pravdu, to je jádro celé věci, peníze, protože proč dávat avízo nebo omluvu, že nejde komunikace ve hře, když můžu radši dát info, že je k prodeji CDC
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    VOMETAK: Ano, tohle mě sere taky, nejsou schopni uznat chybu, omluvit se a hlavně nejsou schopni udržet funkční hru, která se hraje tuším už osmým rokem. Ale prostě s tím Obj.260 to je tak, jak to je. Někdo si to vydřel a někdo, jako já se k tomu dopracuje postupně a když nebude moct udělat nějakou misi, tak to flákne za žetony. BTW říkalo se tuším, když přišly ty mise, že ty tanky se budou po čase obměňovat, to se taky nestalo. Ale chápu, že je nerentabilní dávat do hry tanky, který jdou získat gratis a přednost tak dostanou ty, který mají potenciál zajistit užšímu vedení WG doživotní zásobu kvalitních doutníků a vína, které už něco pamatuje.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    JAKUBMOKRIS: hele víš moc dobře že já žádnou spravedlnost nehledám, WG mě sere neskutečně, třeba jen díky tomu, že 14 dní po patchy nejsou schopni opravit chat v garáži a komunikaci s přáteli, hlavně že na ofiko straně naskočí ať si koupím IS 6 aby se mi lépe hrálo, ale aby napsali sorry jako nejde chat s přateli to ne
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    VOMETAK: Simtě Václave, hlavně v týhle hře nehledej nějakou spravedlnost. Nebuď naivní, copak jsi někdy viděl, aby se WG zachoval ke hráčům nějakým způsobem férově?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam