• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    TETREV
    TETREV --- ---
    FRK_R23: to ani ne, nejvíc "enemy" je stejně na zelený straně .))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Hmmm me zase obcas chybi chat s enemy teamem :)
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    KOUMAK: no pro me je dulezity vyhrat, kdyz se to nedeje, tak si proste usmev na tvari zachovávám dost obtížně a radost ze hry popravde nemam :D

Nicmené do vlastních zásadně schválně nestřílím, ať už mě buzerujou jakkoli (jde mi o tu vyhru a nikdy nevím, jestli se jejich HP nebudou ještě hodit, navíc žabomyší přetahování, kdo koho strčil a ublížil mu, akorát odvádí pozornost od hry).
    A taky nesnáším nadávání do chatu, samozřejmě že doma za klávesnící (a mimo stream) řvu, co je to za pičuse se zakempenou heavynou, za rámeček bych si to mnohdy nedala, ...ale do chatu si dávám záležet na velmi zdvořilé žádosti, že bychom právě teď ocenili jeho pomoc na jiném místě. A pro mnohé nadávající frustráty (bez urážky někoho tady, myslím tím i své kamarády:) to může být možná šokující zjištění, ale občas i toho pičuse tím donutíte udělat to, co chcete...
    Nadávky v chatu mě vůbec dokážou vytočit nejvíc. Nejvíc jsem si jich teď přes Vánoce užila s Mausem...schválně jsem nejezdila na žádný "neobvyklý místa", abych měla klid, na Lakeville jedu sice plnou myší rychlostí bez zastávek do města, ale za to, že jsem dojela pozdě, a oni se tam nechali mezitím rozmrdat během půl minuty, může "idiot Maus"... ffs, tahle nezměrná debilita lidí
    Ano, nadávám si nahlas pro sebe, abych upustila páru, a i nespravedlivě, ale vypisovat třeba poslednímu tanku naživu, co všechno udělal blbě, je fakt ubohý a nesmyslný.

RALI
    RALI --- ---
    me zas pobavil polskej moralista, kterej mi nevahal po bitve psat ze jsem kemperska mrdka a ze me nareportil pro neaktivitu a to jen pro to ze jsem se nejel nechat rozstrilet dopredu a pekne odzadu nastrilel skoro 2700 dmg a zabil tri tanky. A to jsme tu bitvu vyhrali. Celou dobu stal vedle me se scorpionem. Asi jsem mu vyziral jeho potencialni dmg :) (mel nakidano neco pres 700)
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    KOUMAK: chápu-li to dobře, nemám se prostě snažit o to, co mi dělá radost (u mě vyhrávat/u někoho mise/někdo nastřílet si) a radost pak přijde sama?
    Je teda pravda, že po osmi prohrách v řadě, stavu největšího zoufalství a nasrání přichází "zen fáze", rozhodnutí "pojď, uděláme deset proher v řádě" a pak vyhraju...
    PUGUSERES
    PUGUSERES --- ---
    KOUMAK: Počítám, že tehle nick/přezdívku máš od malička ??? :-)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    KOUMAK: "hlavně hrej s radostí jako já..." ? Ty si ale skromný týpek :-)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    KORKMAZ: To asi hej. Jen jsem chtěl poukázat na to, ze již nic neni jak bývalo .samej novej tank, na konfigurace te starých pekne pečou a to nemluvím o plnění misi. Ty drive šly sami. Ale od te doby co upravili tiery v cetach je to pekelnej vopruz (aspon pro me) . Ty spotovaci mise jsou proste pekelne.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    JOHN_LENON: To se ale neštěstí nestává tak často
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: ehm. vtipný je, jak scorpion odloží tu podporu/držák laufu hned při rozjezdu a přitom se hlaveň uchycovala právě kvůli jízdě. a střelba z věžiček na M3Lee musí být po pár minutách značně iritující :)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    já nejradši hraju devítky...mívaj nej MM
    a z toho mám radost :DD
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Mě tak hra třeba hrozně baví když s kv2 plesknes německého rhm borsiga za 932... :) ...slovy jednoho klasika "a čau pipi"
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KOUMAK: ty vole to jsou ale vypráskané historky, to vydej knižně :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: Mas recht. :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KORKMAZ: kdyžý spustíš hru, tak v "notifications centre" máš tuhle zprávu
    You have some unused rewards. Do not forget to activate them by the beginning of March!

a pod tím klikací tlačítko "To Rewards" - na to klikni a zobrazí se ti ty vánoční odměny, tedy slevy a ženský
    BIO23
    BIO23 --- ---
    musím říct, ta americká střední sedmička T20, je vynikající střeďák - pohyblivej,docela panceřovanej a s vynikajícím dělem z T29
    hrajou se pershing a paton na devítce podobně?
    REPA
    REPA --- ---
    pred bitvou jsem mel 94,94%, takze stacilo celkem malo

KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    _HUNT3R_: Už jsem to tady kdysi říkal, ale Panther I byl kdysi super tank. To bylo ještě v počátcích této hry, kdy existovaly de facto jen dva plně udělané národy a z toho jen jeden to uměl z dálky a přesně v tomlde rybníčku bylo dobrý místo pro pantera.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    A WN rating je taky vo ničem . Stačí tank co ti sedne poradně nastrilet a jsi king. A ve finále muž proti muži te rozšířili cervenak. Jj herní svět neni fér
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    Ja nevim , ale brecet nemá cenu senilních tanku je ve hře asi milion. Asi jste uz zapomněli na tanky typu Panther I a jemu podibne . Ted to jezdím a taky muzu brecet co je to za šrot . Su101m další a je jich moc a moc. Proste buď to chceš jezdit nebo ne. A nebi hraj pořad dokola s tim jedním a machruj tady ze screenama s Mkama.
    Proste je to hra. Tak hurá a Radujme se! A kdo se neraduje ať jde dal to je proste tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam