• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Oprava, RBT-5
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Víc info o nových tancích zde:
    Upcoming tanks in WoT
    http://wiki.wargaming.net/en/Upcoming_tanks#Tanks_of_Poland
    Zajímalo by mě, co má být RBT-8... Rakeťák? :O
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: :)))
    The marketing department and the historical department have two different concepts of the game
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zajimavý

WoT – Insider Info 14.01.2018 – The Armored Patrol
    https://thearmoredpatrol.com/2018/01/14/wot-insider-info-14-01-2018/
    BIO23
    BIO23 --- ---
    _HUNT3R_: že jo. dík. ty taky
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    BIO23: No vidíš jak jsi dobrej
    BIO23
    BIO23 --- ---
    tak ted se v 8T bitvě na overlord mapě rozjelo všech 8 našich HT na pláž... prohra 2:15 a to ty dva jsem střelil se svou lowtier t64 lightem
    tohle mě vždycky tak hrozně znechutí, že to nejsem schopen na hodinu zapnout
    REPA
    REPA --- ---
    RALI: pray to RNGesus:)
    RALI
    RALI --- ---
    REPA: u toho bych se asi uvztekal, a hlavne na to nemam skill :) nad hracema v tymu, kteri delaji uplny kokotiny vetsinou mavnu rukou, kdyz mi nekdo primo skodi a mam spatny den, tak mu i nejakou loupnu, ale co me neskutecne vytaci je rozdil v tom jak stejnej tank presne strili bitvu od bitvy, jednou netrefim na plny domereni vubec nic a druhou bitvu ze stejnyho mista trefuju uplny nesmysly a probiju mista, kde mi to sviti rude...ta absolutni bezmoc s tim cokoli udelat je k posrani. :)
    REPA
    REPA --- ---
    hotovo ale stalo me to nervu, ze i pes z toho byl nesvuj. Rano jsem to dojel na 94,92% a pak udelal par dementnich bitev a sel na nejakych 93. PS: hraju proto, ze me to bavi. Sice u toho mam obcas pekne nervy, kdyz se mi to zrovna vse sere pod rukama, ale pozitiva nakonec prevazi. Clovek se snazi spotit, davat dmg a pomahat tymu. Kdyz se povede fajn hra, tak je to pak ta prava odmena, za to ze u toho sedis dlouho jak kokot:)

ABSURD
    ABSURD --- ---
    KOUMAK: jakej máš nick ve hře?
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    FRK_R23: tak někdo by na to mohl udělat mod, ktery ti to zahlásí, když vystřelíš goldem :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FLAMBELLE: Nahodou to bejvala legrace :) gold noob uz mi dlouho nikdo nerek
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    FRK_R23: kdyby se lidi uměli urážet inteligentním a vtipným způsobem, tak by mi to možná chybělo, takhle ani ne :D
    TETREV
    TETREV --- ---
    FRK_R23: to ani ne, nejvíc "enemy" je stejně na zelený straně .))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Hmmm me zase obcas chybi chat s enemy teamem :)
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    KOUMAK: no pro me je dulezity vyhrat, kdyz se to nedeje, tak si proste usmev na tvari zachovávám dost obtížně a radost ze hry popravde nemam :D

Nicmené do vlastních zásadně schválně nestřílím, ať už mě buzerujou jakkoli (jde mi o tu vyhru a nikdy nevím, jestli se jejich HP nebudou ještě hodit, navíc žabomyší přetahování, kdo koho strčil a ublížil mu, akorát odvádí pozornost od hry).
    A taky nesnáším nadávání do chatu, samozřejmě že doma za klávesnící (a mimo stream) řvu, co je to za pičuse se zakempenou heavynou, za rámeček bych si to mnohdy nedala, ...ale do chatu si dávám záležet na velmi zdvořilé žádosti, že bychom právě teď ocenili jeho pomoc na jiném místě. A pro mnohé nadávající frustráty (bez urážky někoho tady, myslím tím i své kamarády:) to může být možná šokující zjištění, ale občas i toho pičuse tím donutíte udělat to, co chcete...
    Nadávky v chatu mě vůbec dokážou vytočit nejvíc. Nejvíc jsem si jich teď přes Vánoce užila s Mausem...schválně jsem nejezdila na žádný "neobvyklý místa", abych měla klid, na Lakeville jedu sice plnou myší rychlostí bez zastávek do města, ale za to, že jsem dojela pozdě, a oni se tam nechali mezitím rozmrdat během půl minuty, může "idiot Maus"... ffs, tahle nezměrná debilita lidí
    Ano, nadávám si nahlas pro sebe, abych upustila páru, a i nespravedlivě, ale vypisovat třeba poslednímu tanku naživu, co všechno udělal blbě, je fakt ubohý a nesmyslný.

RALI
    RALI --- ---
    me zas pobavil polskej moralista, kterej mi nevahal po bitve psat ze jsem kemperska mrdka a ze me nareportil pro neaktivitu a to jen pro to ze jsem se nejel nechat rozstrilet dopredu a pekne odzadu nastrilel skoro 2700 dmg a zabil tri tanky. A to jsme tu bitvu vyhrali. Celou dobu stal vedle me se scorpionem. Asi jsem mu vyziral jeho potencialni dmg :) (mel nakidano neco pres 700)
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    KOUMAK: chápu-li to dobře, nemám se prostě snažit o to, co mi dělá radost (u mě vyhrávat/u někoho mise/někdo nastřílet si) a radost pak přijde sama?
    Je teda pravda, že po osmi prohrách v řadě, stavu největšího zoufalství a nasrání přichází "zen fáze", rozhodnutí "pojď, uděláme deset proher v řádě" a pak vyhraju...
    PUGUSERES
    PUGUSERES --- ---
    KOUMAK: Počítám, že tehle nick/přezdívku máš od malička ??? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam