• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    FRK_R23: nj, jenze i na tom kopecku je to takovy tricky, z tvyho pohledu jste tam vsichni stejne, ale nemusi to tak bejt, nekdo muze bejt trosku vzadu a uz se na nej strili s artynou o dost hur :D
    zvlast ten kopecek je takovej dost na picu obcas, nekdo je tam lehce za hranou a uz se na neho strili utltra napicu :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FELCARKILLER: Mluvim o mapach typu Red Shire, kde jsou vsichni uprostred na kopecku napriklad :)

Hele ja to zas tak moc neprozivam. Kdyz me fokusuje arty, tak se na chvili schovam a pockam si, az uvidim stun nekde jinde :) To uz jsem jen tuhle krasnou debatu nevydrzel a chtel taky prispet svym Troskou do mlyna :))
    RALI
    RALI --- ---
    SOLNAKAR: ja XVM vubec nemam, jen mi to skodilo a obecne hre to skodi taky. Vykriky na zacatku bitvy, ze je to v prdeli, protoze na druhy strane je o dva modry vic nez u nas a podobny vylevy, kdyz mas za barakem fialku a vis ze je fialka, tak se taky hur na ni utoci, celej tym ceka az to nekdo vyresi, preci nepojede proti takovymu skillerovi atd...

ty taky XVM focusujes?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    FRK_R23: to ze je nekdo rozsvicenej, jeste neznamena, ze na neho dobre muzou, nebo proste jenom nechtej zrovna premerovat atd. tech promenejch je tam vic a ty je z tvyho pohledu nemuzes videt a hodnotit :-)

kolikrat staci bejt jako prvni naspotovanej a hned na tebe cakaj nadrzeny artyny (moc dobre to znam, clovek je uz na pozici, nikde nic nesviti a pak konecne se rozsviti jeden tank tak po nem hned jdu jak slepice po flusu :D)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Nejlepsi mod je vanilla, ted uz jedu urcite pres rok a pohoda :)

Ale ta vase debata me primela se zamyslet nad spg v mym pripade. Ja rozhodne nejsem zadna fialka (wn8 neco pres 1400), ale casto se mi stava ze po me arcky palej, ackoli maj jinde hromadu lepsich rozsvicenejch tercu. Ze by to byl xvm focus me samozrejme ani nenapadlo, protoze tak dobrej fakt nejsem :D Ale je klidne mozny, ze v danou chvili jsem relativni fialka a proto po me jdou :)

Me na tyhle hry spis sere nemoznost hrat rentabilne bez premiaku, kundi rozptyl +- dva tiery bez kompetetivnich tanku a netymovost tymu, nez nejaky artyny :) Ale taky bych teda ocenil jednu max dve na hru :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SOLNAKAR: xvm je proste zlo. kdyby tam artine nekoukalo fialove cislicko v rosteru tak se soustredi prave na ty cile co pomuzou tymu (jako spotnute papirove tanky nebo zakopany top tier heavy)... lidi si ale mysli ze je to nutny pro jejich lepsi pocit ze hry
    E_D
    E_D --- ---
    Když to tak čtu tak tady třeba jedna ukázka respektive hra jak 3 artyny ve hře totalně znepříjemní život..

https://www.twitch.tv/videos/296281132?t=00h16m33s
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KURVADRAT: Neomezené opravy a lékárny mají 90s cooldown a artyny nabíjí 20-40s, když tě perou 3, tak ti něco přiletí co 10s. Ano zbytek týmu má volné pole působnosti (to mě rozhodně těší, když si kvůli tomu nezahraju), ale to je ten problém toho XVM focusu (tj. zaměřování statisticky lepších hráčů) - zbytek týmu je obvykle dost neschopná banda a nechá se jeden po druhém postřílet, když je nejschopnější hráč týmu (aspoň statisticky) nemůže podpořit, protože za 3 minuty bitvy už na něj letělo 15+ popelnic, ačkoliv je bottom tier, až na splash artysafe a okolo stojí 5 dalších z týmu bez jakéhokoliv krytí a jsou to výrazně šťavnatější cíle.
    V tomhle si užívám Ranked, kde jsem za lamu, takže si konečně artyny nevybírají mě :D

DOVE: tak určitě. A když stojím v IS-M (tVIII) v tX bitvě za skalkou v průsmyku na Arktidě, kam se fakt artynou na přímý zásah nedá střílet, a za mnou na té otevřené ploše bez jakéhokoliv krytu stojí Grille 15 a na sebe nalepená četa dvou Skorpion G, z nichž ani jeden nemá WR přes 45%, jsou bezpečně spotlý a od všech 3 artyn lítají popelnice ke mě, aby mě umlátili na splash, tak tomu mám říkat náhoda?
    Neříkám, že to dělají všichni (třeba zjevně Kurvadrát to nedělá a já když jedu s artynou, tak taky ne), ale když ti nesmyslné soustředění artyn otráví 4 hry z 10, tak je něco špatně.

Za mě je jedna artka na tým akorát, může pomoct vyřešit zakopané tanky a stunem oslabit nepřátelskou pozici, aby na ní vlastní tanky mohli nalítnout, ale nemůže ve spolupráci s jinou artynou někoho ušikanovat, což místo podpory aktivní hry nutí hráče kempit a schovávat se, aby náhodou nedostali sprchu.
    FADO
    FADO --- ---
    kde jsou ty doby, kdy bylo ve hře 10 vs 10 artyn (zlatá beta, to byla ještě prdel) a nikdo nebrečel. Teď x let všichni jenom brečí. Pro mě to jsou lidi masochisti, že x let hrají hru, která je sere :) ..
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    tvl jak rád bych se zapojil do téhle debaty o přínosu artyn, ale pamatuji si jak mě naposledy příznivci artyn skoro poslali do prdele tak jen sedím držím se za břichoa držím si ho, aby mi neprasklo smíchy, jak se směju když si vzpomenu na večerní bitvu, hezky zakempenej v 907 na čele utoku, někdo mě detrakl, opravím, přilítl jeden pozdrav od Gucci, bez oprav sedím, když už to vypadalo že opravím , chytil mě BC arty loader(pro nechápavé zásobník) a když se do mě udělal, dorazil mě onen Gucci, takže fakt miluju 2 a více arty v bitvě a myslím že mi bylo úplně jedno že mám neomezené opravy
    DOVE
    DOVE --- ---
    holt, když seš starej pardál s wn8 2000+, tak už máš právo na svůj hulldown uprostřed Prochorovky...a běda, jak tě tam vyndá ňákej noob v artyně, to je pak jasnej XVM focus :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    KURVADRAT: Fakt nic ve zlém, ale tys nikdy za tank nehrál, takže ani nemůžeš vědět o čem mluvíš... Pokud chceš vyhrávat, tak nestačí sedět za barákem a být artysave... Tohle obhájíš jedině před noobem. Takže už prosim tě mlč. Meleš sračky
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FELCARKILLER, KURVADRAT: Výrazně se zvětšil splash, takže nemusíš stát uprostřed pole, aby tě kvůli XVM focusu držely 2-3 artyny permanentně pod stanem. Když 4 z 5 minut nemůžeš nic moc dělat, protože nabíjíš 2x tak dlouho a zaměřovač máš přes půl obrazovky, tak je to strašně super.
    Nemluvě o tom, že HE mechanika je nějak totálně dokurvená, protože se mi běžně stává, že dostanu za 0 dmg, ale přídu třeba i o 2 členy posádky.
    V současným stavu mi artyny nepřídou úplně jako zábava ani z jedný strany. Hrát za arty je k nasrání, protože jsou znerfovaný na hranici nepoužitelnosti (např. zmíněná nemožnost countrování). Takže sice málokdy jsou opravdu pro tým efektivní pomocí, ale když si někoho vyberou, tak mu můžou úplně zkurvit hru.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    KURVADRAT: možná ani to ne
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    KURVADRAT: Tvl tyhle tyhle přemoudřelý děti fakt miluju;-) Máš kvůli mě zkaženou hru? Tak ji nehraj... A mimochodem, nemáš odehranou ani jednu bitvu s normálním tankem t6+, nepočítám vk se kterym máš 8 a v každé bitvě si jednou vystřelil. Asi artynky co? Nebo ses úhloval? Tak tady pls nikoho nepoučuj jak má, nebo nemá hrát, když sám víš piču.
    HANZS
    HANZS --- ---
    KURVADRAT: No - nějak nechápu souvislost s tím co jsem psal?
    HANZS
    HANZS --- ---
    KURVADRAT: Malinovka tři arty a je hotovo. HT vyjedou tam nahoru k tomu mlejnu nebo co to je, vzájemně se nasvítí a arty začnou porcovat. Vyhraje tým, který má lepší arty. Jako hráč HT neudělaš nic.
    MENTIST
    MENTIST --- ---
    KURVADRAT: To je sranda
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KURVADRAT: Samo ze je hotovo. Akorat tady maj pocit ze neco zmuzou, zatimco proti artyne ne, pac je za sedmero horami a za sedmero rekami. :)

Navic artyny se nemuzou domlouvat pac nemuzou jezdit v plutonce :(

Tzn. Jestli na vas plivou vsechny tri, tak jste asi snadnej a nebo jedinej cil, na ktery se zrovna da plivat.
    HANZS
    HANZS --- ---
    KURVADRAT: Hele když si člověka v hevyně fokusnou tři arty tak je prostě hotovo... nezahrajes si. Není k tomu co dál říkat.
    Osobně si taky myslím, že by stačila max. jedna na hru - ale já to neprogramuju, takže to musím respektovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam