• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SOLNAKAR: já se 122mm...a jsem spokojený
    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    SOLNAKAR: s tim co je na is7, takže tušim 130 mm. upřímně jak moc nehraju tak jsem nad tim ani nepřemýšlel a dal tam prostě tier 10 dělo
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    CHUCPE: Jezdíš to s 122mm nebo 130mm? Akorát dojíždím ten strašlivý pekáč jménem IS-M, takže mě tohle čeká a ta 122mm mi příde papírově lepší.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CHUCPE: vcera jsem na tom dal emko... tacilo o 2k dmg min :D
    REPA
    REPA --- ---
    aspon jedna naplast na prohru. Na to ze to skoncilo 6:15 nebo kolik tak cajk

FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    Jeden nejmenovaný fialový velitel k XVM říká v chvíli po vydání updatu, kdy barvičky ještě nejedou "teď ale nepřátelé nebudou vědět, že se mě mají bát" :).

Barvičky už docela dlouhou dobu nemám, tak netuším, jaké je běžné rozložení týmů, ale dřív jsem se bála i těch zelených.

Ale já XVM fokus nezažívám, jezdím v četě s lepšími, tak jsem většinou v bezpečí (nebo pokud mi řeknou, že enemy arty barvičky má, tak spoléhám na to, že si mě třeba nebudou všímat i na méně arty safe pozicích). Občas se mě dotkne nějaký "Prot" fokus s mýma pomalíkama. To mám zas takovou vlastní soukromou zábavu, vyjet na Prokhorovce doprostřed a začít taneček "že mě stejně netrefíš ty čubko, muhaha". To se ovšem dá smysluplně hrát jen s jednou artynkou, dvě čuby jsou zlo. Série her s dvěmi a více artynami je neuvěřitelně otravná.

Docela mi taky pomohlo si uvědomit, co tu kdysi myslím psal Solnakar, že spousta lidí vyjíždí těm artynám tak nějak pod tu ránu hrozně pravidelně vždy, když dobijí. Tak se snažím na to myslet, když na mě nějaká střílí. Případně zahájím vyčkávací válku, když si nemám nastřílet já a arty na mě bude pořád čekat, tak si nenastřílí ani ona (tzv. ať ti taky chcípne koza sousede) nebo prostě začne střílet jinam a já můžu chvíli hrát.
    REPA
    REPA --- ---
    SOLNAKAR: uz jsem videl stribro nebo zlato u borce co mel sotva 50% WR, takze odznak je nicnerikajici
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    RALI: Jak jsem psal, nefokusuju podle XVM, ale snažím se pálit tam, kde to tým potřebuje. Osobně už jsem v XVM vypnul zobrazovaní statistik a ačkoliv mi může chybět ta informace, že jedu proti skillerovi nebo naopak že jedu rozebrat rajče, tak jsou to rozhodně menší nervy.
    V dnešní době už ale není ani tolik potřeba XVM, tačí se podívat na klan tag nebo skvělé odznáčky úspěchů, kterýma se každý rád pochlubí - když vidíš kov z ranked nebo CW, tak to taky nejspíš není lama.

FRK_R23: WN8 1400 je zelená. V obvyklém týmu červeno-oranžových to poměrně vynikne.
    REPA
    REPA --- ---
    arty co pouziva klavesnici je fakt unikat:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KURVADRAT: No spis jde o to ze na soucasnejch podobach map pokud chces hrat aktivne je problem najit flek kde te nemuze imrvere jebat arta. :-)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    FRK_R23: a nebo tam sedi tunnel_vision_homo_tard a locknul se na tebe bez racionalniho duvodu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FELCARKILLER: Dekuji Ti nacelniku, ze ses me zastal :D
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    FRK_R23: ale tak jako porad to tak muze bejt :D
    z nejakyho duvodu jsi pro ne vetsi hrozba / snazsi cil

pretty simple ;)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FELCARKILLER: Moh jsi me nechat v tom, ze me xvm fokusujou ale ty ne, vid? Budes do toho tahat nejaky fakta a promenny! To urcite!! JDOU PO ME!

:)))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KURVADRAT: Kamo nic jako artysafe pozice na mapach uz davno neexistuje :-)))
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    FRK_R23: nj, jenze i na tom kopecku je to takovy tricky, z tvyho pohledu jste tam vsichni stejne, ale nemusi to tak bejt, nekdo muze bejt trosku vzadu a uz se na nej strili s artynou o dost hur :D
    zvlast ten kopecek je takovej dost na picu obcas, nekdo je tam lehce za hranou a uz se na neho strili utltra napicu :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FELCARKILLER: Mluvim o mapach typu Red Shire, kde jsou vsichni uprostred na kopecku napriklad :)

Hele ja to zas tak moc neprozivam. Kdyz me fokusuje arty, tak se na chvili schovam a pockam si, az uvidim stun nekde jinde :) To uz jsem jen tuhle krasnou debatu nevydrzel a chtel taky prispet svym Troskou do mlyna :))
    RALI
    RALI --- ---
    SOLNAKAR: ja XVM vubec nemam, jen mi to skodilo a obecne hre to skodi taky. Vykriky na zacatku bitvy, ze je to v prdeli, protoze na druhy strane je o dva modry vic nez u nas a podobny vylevy, kdyz mas za barakem fialku a vis ze je fialka, tak se taky hur na ni utoci, celej tym ceka az to nekdo vyresi, preci nepojede proti takovymu skillerovi atd...

ty taky XVM focusujes?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    FRK_R23: to ze je nekdo rozsvicenej, jeste neznamena, ze na neho dobre muzou, nebo proste jenom nechtej zrovna premerovat atd. tech promenejch je tam vic a ty je z tvyho pohledu nemuzes videt a hodnotit :-)

kolikrat staci bejt jako prvni naspotovanej a hned na tebe cakaj nadrzeny artyny (moc dobre to znam, clovek je uz na pozici, nikde nic nesviti a pak konecne se rozsviti jeden tank tak po nem hned jdu jak slepice po flusu :D)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam