FRK_R23: Jo, jeden velitel na tři tanky je fajn, ALE jen kdybych mohl při změně sloučit zkušenosti z těch 3 posádek na jednoho velitele. Takhle můžu sice nechat všech 300 posádek kde jsou, ale místo toho, aby velitel získal expy z hraní 3 různých tanků, je získá jen z jednoho.
Co jsem viděl, tak konverze bodů je na tom navíc tak, že na max, tj. na 75 bodů dostaneš velitele jen pokud máš posádku s hotovýma 6 skillama. Popravdě takovou nemám ani jednu za 52k bitev, protože rád hraju různé tanky a ne furt jeden dokola. To, že mám obrovskou garáž i kasárny znamená, že jsem už utratil spoustu goldů i kreditů, a teď mě fakticky WG penalizuje oproti člověku, který si vyjel jednu desítku a odjezdil s ní 20k bitev? To mi má přijít v pořádku?
Že to znamená limitování skillů pro posádky, brutální snížení bojeschopnosti posádek, které jsou teď třeba na 3. skillu úplně v pohodě hratelné a masivní nerf pro tanky s vícečlennou posádkou jsem už popsal tady
[ SOLNAKAR @ World of Tanks ]
Na to člověk nepotřebuje kalulačku, aby si spočítal, že to je jen další pokus o tahání peněz z hráčů, kteří budou muset investovat obrovská množství goldů, kreditů i času na přeškolovaní posádek, aby mohli hru hrát aspoň jako teď.
Ale máš pravdu, pokud v tom hledáš neco přínosného, co by měnilo hru k lepšímu, tak tam toho moc není, takže k lepšímu to game changer fakt není. K horšímu dost výrazně a to pro valnou většinu hráčů.