LOBOTECH: říkám, že nevíš jestli je Hulk nositelem pro tebe THE FORCE ;) Pro upřesnění jsem pro jistotu koukal na to jak THE FORCE funguje :) a je dost jedinců, který nejsou bráni jako uživatelé síli v rámci Star Wars universa a přesto Sílu použivali :))
BTW když jsme u toho, zaleží v kterém metavesmíru by jsem byli jestli SW nebo Marvelů ?
Pokud by se souboj odehrával v SW vesmíru tak musíš připustit, že Hulky by byl nositelem a uživatelem the Force, pokud by se souboj odehrával v Marvel universu tak Yoda by nebyl uživatelm Force. Takže tady máš jasnej příklad, že Yoda prostě prohraje.
Dál Yoda je smrtelný Hulk není, nebo zatím není znám případ kdyby byl byť jen na pokraji smrti.
Další věc jak dlouho by Yoda držel Hulka ve vzduchu? měsíc? myslím, že tak pár hodin a tím by Yoda skončil a Hulky by z něj uděla pistácivou zmrzlinu.
Podle mě Hulk prostě Yodu utahá, vem si souboj začne na delší vzdálenost v tu chvíli prostě z Hulkovy strany začnou lítata na Yodu skály a další věci. Yoda v defensivě, jediná možnost jak Hulka je vyzvednout ho do vzduchu, ale jak dlouho to Yoda vydrží? Potom co povolí tak ho Hulk prostě rozmázne Yoda nemá nezničitelné tělo a ani zázračné regenerační schopnosti. Navíc tohle je argument proti lightsaberům Hulk jaké koliv zranění prsotě zregeneruje.
Navíc Hulk má přivlastek Neuvěřitelný nebo Nezastavitelný, co má mistr Yoda?
Chtěl jsem použít: "Co se stane když nezastavitelná síla(Hulk) narazí na nehybatelný předmět (Yoda)?" jedinej problém je, že Yoda je pohyblivý.....