No konktretne u triglavu mi sdelili, ze mám smůlu pokud jsem nevypovedela smlouvu na povinný ručení mesic pred zahájením dalšího ročního období.
Že to prostě nejde zrušit jen tak a kdy se mi chce, pokud auto neprodávam a nebo nedoložím, že mám značky v depozitu. Takže s tou vypovědí jak píse Mess kdykoliv to asi platí jen u Havarijního pojistění.
U povinného musís vypovědět přesně v termínu, jinak máš smolíka:(
Jasne kůli stovce bych se taky nehandrkovala, ale platit na FIAT UNO za povinný rucení z dvou litru přes tři se mi fakt nechtělo.Zvlást kdyz jsem s tím autem jezdila jen na mejdany v okoli prahy a to v době od května do zárí. Havarijní pojistení jsem na tohle vozdilo fakt neresila.
Co se havarijního pojistení u Slavie týče, tak jsem to mela letos jako tzv. daň bohům na "nový" (ve skutečnosti 5let starý) auto. Taková ta pojistka, ze dám pet tisíc a ono se nic nestane:) Protože co si budeme povidat pánové...já kdybych nemusela, tak bych se sebou do auta fakt nesedla:))
OMI: v tom trigalavu jsem musela opravdu dolozit techničák bud se zapsaným převodem na nového majitele a nebo s tím, že jsou ty značky v depozitu.