FLLIP: Cital som vsetky casti komixu, ktore som zohnal ale henten pribeh si bud nepamatam, alebo medzi nimi nebol. Vzdy ma to rusilo ako si v komixe napochodovala v pohode k branam veznice. Ale uprimne - keby to bolo hentak jednoduche, tak maju postavy vystarane. Dost tam chyba zdovodnenie, preco zrovna hento ma fungovat.
Trosku logickejsie bolo to pachove maskovanie, ktore vymyslel Rick. A ktore uz nikdy s seriale nepouzili (v komixe tusim aj hej) - napriklad na ziskavanie vybavenia pre zachranu Carla by to bolo priam idealne. Ale zas cela ta cast bola tak odflaknuta scenaristami, ze az strach.
Jedna vec ma v komixe vyrazne stvala a uspesne ju prebrali aj do serialu - z nejakeho dovodu co svete neexistuje moderna technika. Respektive postavy sa tak tvaria. Ani naznakom sa nepokusili zohnat nejake jednoduche walkie talkie. Jedina vysielacka je ta velka krava co vlaci Rick. A pritom par vysielaciek a nejaka solarna nabijacka bateriek - vyslovene na nezaplatenie. Hlavne ked sa snazia byt ticho - v poslednej casti bolo vyslovene komicke, ked pocas utekanie pred hordou cez lesy Rick oznamuje, ze mu dochadza benzin zatrubenim. :) Super tiche riesenie..