TRAZE: Tak vies spravit umele mlieko je troska problem, lebo by ho bolo vhodne spravit z prevarenej vody, ktoru musis mat teplu tak akurat, aby si to dieta nespalil. Inak povedane nie je to operacia na 15 sekund, ak nemas v danej miestnosti pripravene nadobicko a nemas prax. A oni tam nemali nic. Oni v podstate stale nemaju nic okrem oblecenia, aut a zbrani (ok Daryl ma ponco :D). Jednoducho povedane, ked tento problem ako rodic riesis n-krat, tak ti hento pride taka zhovadilost, ze az.
Ad vybavicka na dieta - no neviem, teraz v normalnom, bezpecnom svete ludia uplne normalne nakupuju vybavu dopredu, tak aby ju mali pripravenu. A to navsteva obchodu predstavuje nulove riziko. A kedze sa prepravuju na autach, tak v tom nevidim velky problem. V ich situacii by som mal pre male pripravenu pomaly mini sniper pusku a nie ze nemaju ani len plienky.
Ja beriem, ze bol Rick mimo a ludia dokazu v tych stavoch vseliake veci. Len sa mi nepaci ako uz cca od druhej serie zombici funguju podla potreby scenaru a este tak hlupo, ze to je doslova vidiet. V komixe je jasne, ze zombie su sucastou sveta, neobjavuju sa zarohom, pripadne zachrbtom (viz. ako zomrel Dale).