THOMASMORTA: To bol trosku sarkazmus, prave ze by to mali postrehnut daleko skor a tym padom davno zhanat ludi a byt nastupeni minimalne s nejakymi zbranami. Co sa uplne evidentne v tej casti nedialo (a to pritom aspon ciastocne monitorovali stav walkerov na plotoch atd.). Je pravda, ze nevieme kedy to zoskupenie postrehli, kedze vtedy ukazovali Ricka v kobke - ale ked vysiel von tak zbrane, obranne pozicie, nada nist nikde.
Vzhladom na ich skusenosti s inymi skupinami, by bolo uplne normalne predpokladat skor horsi priebeh ako spievat kumbaja. Co sa tyka Guvernera - ako tazko povedat, kolko presne bolo tych "par" mesiacov. Take 2 mesiace by som bol kludne v strehu, lebo to bol sialeny magor a psychous.. Ale tazko povedat, ako tam cas ubieha pravda.
Inak liezt na tie strazne vezicky by bola kravina v kazdom pripade - tie su urcene na strazenie vaznov bez zbrani a nie na obranne funkcie. Tj. pchat tam snipera by znamenalo posielat ho na smrt (aj ked presne to v komixe tusim spravili). Samozrejme, spravit si obranne hniezda hore na budove - to je ine kafe, tam aj sniper moze striedat pozicie, ale njn.. naco. :))
Ono celkovo mam pocit, ze po prvom najazde Guvernera im na dvore ostal nejaky humwee s M60, alebo nieco podobne (v zavere boja to bolo zaseknute - ale mat to aj nefunkcne oblozene vreciami na dobrej pozicii by malo pekny odstrasujuci faktor.. Ad sniperka - tu mal urcite minimalne Tyreese ked ich pustali do Woodburry. (Inak ked uz sme pritom - ten velky a pekny armadny nakladiak ktory im Guverner nechal ked vystrielal svojich ludi vyzeral vcelku funkcne.. urcite lepsie volba ako autobus.)
Ja som tak trosku cakal, ze tie skupinky walkerov im tam navadza prave Guverner nejako.. Ako taktika pred bojom a nakoniec to bolo vsetko len nahoda. Mozno by im pomohlo aspon latkou zakryt vyhlad na vnutorny dvor a mozno by mali od walkerov vcelku pokoj..
Ale ja si asi neviem pomoct, ked to clovek cita ako komix - ano obcas sa zarazi, ale dako ho to viac netrapi. Ked taketo kraviny vidim s realnymi ludmi, tak mi obcas pridu ako po lobotomii.