SKATEMURAI: Tak ono ten timeline sa kludne da nafuknut o par dni - v podstate elegatne rozdelili jednotlive postavy do skupin a osobne nevidim problem v tom pridat zopar dni tej ci onej dejovej linii.
Ono napr. sa mi nezda, ze ten poziar co zalozili Beth a Daryl je ten isty co pozorovala Carol - ved to bola taka mini chajda, co by lahla popolom este v ramci noci (ok mohol by chytit les ale to by zas uz bolo ine kafe pravda).
Skor som si pri pohlade na timeline uvedomil nasledovne:
1) Napriek tomu, ze chodlili na pravidelne vypravy do okolia narazili vsetky skupiny na neprebadane miesta a v to v ramci par hodinoveho pochodu peso od vaznice.
2) Ani jedna zo skupin nezamierila k nejakemu miestu, ktore uz poznala (aspon na prvu noc). Tj. vsetci radsej ako totalni idioti behali po okoli bezcielne. (Pritom kazda skupina mala niekoho, kto chodil na vypravy - tj. aspon nejake miesta poznal)
3) Hoci si priravili unikovy autobus, tak ten nemal zjavne ani zbrane, ani vodu ani jedlo - proste nic. Pritom minimalne zbrani mali kvantum.
4) Clovek by predpokladal, ze ked uz mam unikovy autobus - tak som si dohodol nejake miesto kam smeruje. To nie je nejaka vysoka matematika, ale uplna elementarnost. Uznavam, ze napr. Rick by o takej dohode nemusel vediet, ale napr. Carl ano.
5) Inak autobus - co sa kokos s nim stalo? Ako ked som tu videl, tak mi to nedoslo, ale ten autobus vyrazal so skupinou zdravych ludi a o par hodin je plny zombie? Zatvoreny? Nevyburany? Skuste si premysliet ako sa hento stalo - proste to nedava zmysel.
6) Ak teda akceptujeme, ze ti ludia nie su uplne dementni a plati bod 4 - Maggie nemusi kruzit okolo autobusu - Glenn by hadam siel tam kam sa dohodli. V podstate nik nemusi bludit, vsetci vedia kam idu a sice mozu vidiet Terminus znacky, ale pojdu tam az potom co sa zrazia na mieste, ktore sa dohodlo..
Uz som to premyslel x krat a nemyslim, ze som v tej uvahe spravil nejaky zasadny predpoklad, ktory by bol pre priemerne inteligetnu skupinku ludi nerealny. Dohoda v style stretneme sa na mieste X ak sa nejako rozdelime sa aplikuje pri kazdom vacsom skupinovom vylete..
(ale ja viem ze moc frflem :D)