• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    rozbalit záhlaví
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAULMUADDIB: byli hodný, přišli svině, zlomili je, oni se vzepřeli a přistoupili na to, že seš řezník nebo dobytek. mě se tohle líbilo, takový to neustálý ambivalentní bourání významů dobra a zla. Rick je chtěl vystřílet, že si nezasloužej žít... přitom se s tím jeho skupina taky dávno už moc nesere, byť kanibalismus už je jiný kafe. ostatně kanibalismus se objevuje ve spoustě postapokalyptickejch filmů a je to sice nijak vznešená, ale celkem přirozená reakce pudu sebezáchovy. já na trailery na další díl zásadně nekoukám, takže mi uniklo, že s tím ještě scénáristi dál pracujou, ale potenciál to určitě má. za mě super start série, jsem zvědavej, kam se to bude ubírat.
    NJORL
    NJORL --- ---
    PAULMUADDIB: pozor. sukali a smali se jim. hele to tam bude jeste vysvetleny. z trileru bylo uplne jasny, ze obe grupy budou donuceny spolupracovat. myslim, ze ten jejich pribeh jeste uvidime
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    SPLIFFBOY: Jakože je šukali tak museli dělat z lidí halal burgery?
    EBARTT
    EBARTT --- ---
    To už je venku další díl ?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAULMUADDIB: vždyť to tím rozhovorem Carol s ženskou v té svatyni + tou závěrečnou scénou vysvětlili úplně.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Zase jsem to nějak nepobral, moc nevysvětlili, proč z nich dělali halal. A už se zase dlouho nesprchovali.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Dekujeme za informaci.
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    tak zacatek myslim hodne dobrej (jinak bylo jasny, ze jde o gurmany, jak jim na zacatku minule epizody nabizeli ten zvanec :))
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Cim to, ze jsou tu jen epizody do S03?
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    THOMASMORTA: Mě nejvíc zaujala ta scéna ke konci, jak Rick sejme naráz čtyři postavy, přičemž jedné zřetelně vypadne z ruky puška, takže to asi nebudou zombíci...
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Někdo si dal práci a vyříznul z traileru na 5. sérii záběry, které se mihly na hranici postřehnutelnosti - a navíc v HD:

    10 Things to Look for in Season 5 Trailer | The Walking Dead
    http://www.thewalkingdead.com/10-things-to-look-for-in-season-5-trailer/
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    H0ANG1: Chybí tam Daryl olizující si prsty před tím, než někomu podá ruku!
    Daryl Shakes Patrick's Hand (Nerdy Kid With Glasses) The Walking Dead Season 4 Episode 1
    https://www.youtube.com/watch?v=U16EokkGR3w
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    :))
    "Talking Bread" With Chris Hardwick
    https://www.youtube.com/watch?v=7eT_pEJ2TCc
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    NJORL: Já bych se nechal překvapit, co je Terminus zač. Všichni kříčí, že je jasné, že jsou to kanibalové... Ale tahle odpověď vyvolává spíš víc otázek, než kolik toho zodpovídá - těžko to budou jen hunters z komiksu: Tahle skupina je dobře vyzbrojená, podle těch zahrádek okolo nemají nouzi o jídlo - a hlavně je to velká, organizovaná a technologií vybavená skupina. Takže jestli jsou to kanibalové, tak bych to tipoval spíš na nějakou sektu. Nebo lidským masem nekrmí sebe, ale zombíky a mají nějaké tajemství, jak je udržet daleko od jejich sídla.
    A podle ukázek to vypadá, že s nimi uzavřou nějakou dohodu. Úvodní epizoda má prý mít nestandardníchh 90 minut, tak jsem na to celkem zvědavý.
    NJORL
    NJORL --- ---
    THOMASMORTA: koukal jsem na to ... chapete to tak, ze pujdou s tema lidojedama co je zajali do dc?
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Jak se těšíte na pátou sérii? Trailer vypadá hodně dobře.

    Teď jsem začal znovu koukat na druhou sérii - a překvapila mě kreativita v oficiálních českých názvech některých epizod:

    S02E07 CZ: Stodola EN: Pretty Much Dead Already
    S02E10 CZ: Víc než dál EN: 18 Miles Out
    S03E11 CZ: Jeden rozhněvaný muž EN: Judge, Jury, Executioner

    Má to alespoň nějakou oporu v českém překladu komiksu?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Weblyest - Believe it or not, all these celebs are the same age (22 Photos)
    http://www.weblyest.com/articles/view/531
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    THOMASMORTA: Ja som mal pocit, ze prave vsetci, alebo vacsina prave v autobuse ostala - to ako ich Maggie postupne "kontrolova" vyzeralo byt utrpne pre celu skupinu, teda som to pochopil tak, ze to boli ludia z vaznice.

    Fakt tazko povedat, kedze sa danu situaciu ani jedna postava neunuvala okomentovat. Ja to proste beriem tak, ze trebalo zuzit skupinu a hento bolo riesenie, len to drobet nedomysleli..

    Ano, existuju dovody preco by v urcitych smeroch nachadzali nove veci, len sa myslim sa dobre pochybovat o tom, ze by si vybrali nadhodile bludenie po krajine. To proste znamena, ze autobus nemal ciel a nemali dohodnute miesto na stretnutie. Co je hlupe - ale dajme tomu. Len zaroven, ti ludia boli na xy vypravach a urcite nasli aspon zopar miest, ktore boli ako-tak pouzitelne. Tie vypravy neukazovali, ale vieme ze sa konali.

    Takze co spravi normalny clovek - bude bludit v neznamenj krajine, alebo si povie - hej na vyprave xy sme narazili na vcelku schopny flek, hadam tam bude bezpecne a mozno to napadne aj osobu X. :) (Ono technicky presne hento Daryl vlastne spravil.. )
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    WIN_KLO: yup Carol, ktora jedina ucila deti ako sa obranovat pocas celeho serialu zrovna vela praxe v rieseni walkerov nepobrala. :)) A ako dopadla pri cisteni zanesenej pumpy? Rick ju musel zachranit.

    Ale zas jedina mala dost rozumu a deti sa snazila nieco v tomto smere naucit (aj ked neviem ci by som dietatu daval v tomto pripade zrovna noz..). Priznam sa, ze mi mierne unikalo, preco sa deti o walkeroch nemali ucit. Hadam nik neocakaval, ze nejako skoro zmiznu, alebo ze tie deti su tak blbe, ze o nich nevedia.. A tvarit sa, ze vo vazeni mohli mat normalny zivot, ked denno denne videli stada walkerov na plote, njn. ;)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Tak jse shlédnul přehled všech mrtvých postav v seriálu a překvapilo mě, jak málo postav vlastně zemřelo v první sérii - nějak jsem si pamatoval, že to byl větší masakr:

    The Walking Dead - All Characters Death
    https://www.youtube.com/watch?v=GxRlE4wTHqU&feature=player_embedded
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam