• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    CNV
    CNV --- ---
    PAULMUADDIB: A Rick si oholil hrudník...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PAULMUADDIB: Ale upřímně? Teplej pracovník neziskovky, tlustá brýlatá hipsterka a bývalá politička, co bere slušným lidem zbraně? Já bych to tam vystřílel preventivně...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Tak se omlouvám, že jsem zase chtěl napsat, že už se dlouho nesprchovali...
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    WIN_KLO: To by rozhodně zkazilo odpoledne většině přítomných:-) Ale Guvernér je mrtvý, takže leda by to byl někdo, kdo je mu hodně podobný:-)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    A až se brána otevře, tak: http://i.imgur.com/sSqn1sJ.jpg
    NJORL
    NJORL --- ---
    Hele opatrne.
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    THOMASMORTA: No mně by totiž zajímalo, co bude ta katarze na konci série a vábnička na příští sérii. Myslim, že Lucille by v mnoha divácích vzbudila dost přísný emoce a další série se nemohli dočkat jako blázni.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    WIN_KLO:
    A nebylo by to moc brzo? Tohle se snad mělo objevit v komiksu mnohem později. Neměli by tam teď řešit průnik obřího stáda do Alexandrie?
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    THOMASMORTA: Já se toho dílu tak bojim...
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    WIN_KLO: Ovšem k těm 90 minutám je třeba říct, že standardní vysílací okno je 60 minut, z nichž jsou asi čtvrt hodiny reklamy. Takže když to dotáhnou na 60 minut čistého času, budeme rádi.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Buzna, která pracovala v neziskovce? To nemůže dobře dopadnout...
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    NJORL: Kdybych byl zlý vůdce banditů, pouštěl bych smích hrajících si dětí z magnetofonu :D
    KATERINA: Do komiksu jdi, je to super. Seriál mi to vůbec nezkazil. Naopak, bylo zajímavé sledovat, čeho se drželi a čeho ne.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tenhle psychologickej presah TWD miluju.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KATERINA: Asi ze me mluvi sentimentalni otcovstvi ale myslim ze tohle vsechno by Ti bylo uplne jedno kdybys poprve po trech letech slysela uvolnenej detskej smich.
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    NJORL: chápu, to co píšeš dává smysl, oba se v tom autě tak hezky uklidněně usmáli, když ty děti slyšeli... ale neviděli. Já bych se mnohem víc na jejich místě ptala: kdo tu skupinu vede? kolik má komunita obyvatel? jaké tam jsou rozhodovací a rozdělovací procesy, jaký je přístup k walkers - nechtěla bych se dočkat přístupu jako měla Guvernérova grupa k zábavním zápasům se zombíkama na řeťězu nebo situace, kdy si každý musí své místo odpracováním zasloužit a ženy si ho zajišťují povolností k mužům jako to bylo v komunitě v nemocnici kde byla Beth...
    NJORL
    NJORL --- ---
    KATERINA: Ad brana. Uklidnili je smejici se a hrajici si deti. Tomu bych veril

    Ad voda. Ani jedna skupina nevi co cekak takze nechat to lezet na ceste s ceduli od pritele je dost racionalni jednani.
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    WIN_KLO: jo, gay vztah mi tam přijde správnej, tvůrci seriálu i samotné postavy si tím získaly moje sympatie. A to je možná i cíl - o to víc jim budem věřit, když jsou tak hezky zamilovaní a o to víc budem zdrcený až ta zrada přijde.
    Obecně nechápu, že po tom všem jsou všichni klidný ještě před branou, já bych začala být klidná nejdřív dva tři týdny poté, co bych tam spokojeně žila v jejich komunitě.
    Nelíbí se mi to manipulativní jednání: sledujem vás dlouhodobě, známe vaše jména, máme pro vás vodu, ale nenabídnem vám ji jako normální lidi, neukážem, že se z ní taky napijem...
    Komixu se bojím, že by mě to vydepkařilo moc, slyšela jsem, že tam se s tím už vůbec nemažou...
    NJORL
    NJORL --- ---
    FLLIP: nebo tady ... dal jsem jako reply
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    GANCARCIK: Na piratebay bude určitě nějakej pakl všech a pak postupně dostahovat ty nový. Každopádně napřed si stáhni nějakej pakl, kterej má nejvíc seedů. Samozřejmě v AJ. Ale komix je libovej i když sleduješ seriál. Na konci léta jsem za pár dní slupnul všechny dostupný a teď se dycky měsíc klepu, než vyjde nový číslo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam