Stale ma bavi TWD pozerat, ale zacina byt dost unavne ignorovat / ospravedlnovat tie blbe scenare co prezentuju.
Cela Rickova skupina vie o maskovani - lebo ho pouzila Carol pri utoku na Terminus (teda ak si mozeme dovolit predpokladat, ze sa ti ludia medzi sebou rozpravaju eh).
Michonne ma tu mierne elegantnejsiu verziu osekanych kamaratov, ktora zjavne funguje aj v skupinkach, len to zas chce trosku viac casu a walkerov na pripravu.
Ta ci ona metoda je imho dost dobra aby ju mohli prezradit ako poslednu alternativu ako sa chranit.. A tiez ju kludne mohla pouzit Michonne v meste - minimalne pre tu zenu co mala vyvrtnuty kotnik. Nehovoriac o tom, ze obe tie metody umoznovali jednoducho preniknut z obhliehania a odlakat walkerov v lubovonom momente. A da sa povedat, ze su relativne bezpecne..
Taktiez maju tolko ludi a zdrojov ze si kludne mohli vyrobit napr kopie (pripadne pouzit siet v brane) a uz davno vacsinu tej hordy zlikvidovat, alebo aspon vyrazne preriedit.
Nehovoriac o tom tuneli, ktory sa da pouzit - staci trosku viac koordinacie. Alebo pouzit to maskovanie.
Rick a skupina su uz veterani, ktore vsetky tieto scenare zazili a nemali by mat problem situaciu riesit. Je pravda, ze takto defakto nadvazuju spat na komix, ale tam sa veci zomleli trochu inak a davali vcelku zmysel.
Ono uprimne ja som ani nepochopil, preco tu hordu v tom lome vobec planovali odviezt prec. To miesto sa imho dalo dost lahko zabezpecit aby sa odtial nedostali a mali nato aj vybavenie..