Me to teda dost nebavi ta sedma serie - fear the walking dead uz mi prijde o uroven zajimavejsi.
Po zcela iracionalnim finale je to desne ubreceny a roztahany. Negan se vykecava jak nekde na talk show a je nejak divne napsanej: na jednu stranu vladne pomoci teroru (coz je beznej zpusob vsech mafii gangu apod), na druhou stranu tam zkousi scenaristi nejaky smesny a uplne zbytecny manipulace s derrylem.
Rick se sice snazi hrat novy a novy urovne zoufalstvi a stresu, ale zkratka se uz na ten jeho ksicht neda koukat, vsechny naboje si vyplacal uz pri smrti ty manzelky. No a hlavne pokracuje v serii zcel nelogickych rozhodnuti danych tim predchozim finale - i ten Carl ma vetsi schopnost logicky uvazovat nez on, jako "vudce skupiny" je zcea nepouzitelnej.
Zaroven nechapu, jak chtej zduvodnit, ze tam vsichni zustali otrocit - za normalnich okolnosti by se vetsina lidi okamzite zdejchla hledat lepsi zivot nekde jinde, a zustalo by tam jen par troubu kvuli Derrylovi. Kdyby jim vzal aspon deti (Carla a tu jeho buchtu a vsechny dalsi), jak se to odjakziva delalo, tak by to trochu melo smysl, ale takhle....
Libili se mi ty zasypany zombici - a naopak udesny bylo, jak ta buchta scoutuje neznamou osadu tim, ze vleze doprostredka mezi baraky - survival instinct nula, meli ji strelit do hlavy a jeste by to bylo vuci ni laskavy.
Taky se mi libilo, ze nasli odvahu oddela alespon jednu hlavni postavu.