THOMASMORTA: no to tam meli doted, nez Rick zpunktobal ten prepad trafa - ted to vypada, ze se jim tam 2x tejdne projede particka, veme si co chce a obcas nekoho zastrelej.
SHEDLO: byl blbej a sel pesky po ceste:)) to by ho nasel i slepej.)
Uveritelnej celkem je - vzdycky se po dark age najde nejakej nejvetsi sef, kterej nasilim sjednoti mistni warlordy a stane se prvnim cisarem. Akorat tech vykecavani se tam ma na muj vkus moc.
No ale to co dela s Derrylem - spankova deprivace stress apod - sou vyslechovy metody, ne metody, ktery ti maj zajistit jeho vernost. To ma za ukol zlomit odpor a dostat z nej info - jenze on nechce zlomenyho derryla, to by mu byl k nicemu. Kdyby mu rek: hraj se mnou a dostanes zradlo zensky a motorky, hraj proti me a pozabijim ti kamose - tak by imho dosah daleko vic (teda predtim, nez mu zabil kamose:)
Podle me je to klasicky neduh toho, ze serial ma hodne serii a scenaristi se v kazdy dalsi snazej vymyslet neco drsnejsiho nez predtim. Meli tu guvernera, meli ty lidozrouty (kde to vypadalo az trapne beznadejne a pak lusk prstama a osvobozeni) tak ted se snazej tu bezvychodnost vydojit jeste na vyssi level, aby to bylo silnejsi nez predtim.