FINSON: Tank007. Buď to bude k tomu, abych něco hledal na zemi, nebo k tomu, abych si s tím i svítil 8-)))
Sám o ní začínám uvažovat, až budu na LEDShopu něco potřebovat... Akorát se mi nechce platit poštovný a pochybuju, že by tu byl někdo z Pardubic... 8-)
Jinak, Tiablo TL-1 předevčírem dorazil. Původně jsem ho nechtěl ani zapnout, až po vánocích, ale nakonec jsem neodolal, z důvodu otestování a případné reklamace.
Vzal jsem ho zhruba dvě minutky do sklepa. Bydlím v dvouvchodovém baráku, pod kterým je zhruba 30 metrů dlouhá chodba (teď jsem schválně měřil délku baráku na mapy.cz - 33 metrů) a porovnával ho se svou současnou 1W čelovkou.
Má 1W čelovka na druhou stranu jakž takž dostvítila. Daly by se rozeznat obrysy, ale že by tam bylo nějak světlo. Ale už mohly být slabší baterie.
Tiablo TL-1 na plný výkon - dalo by se tam číst.
Na slabý výkon to bylo stále skvělé, lepší než 1W čelovka. Pokud při tomto výkonu zvládne 60 hodin - dokonalost sama.
Další vychytávka. Tiablo má mód A a B. V A má pouze silný výkon, v B možnost přepnout na velký výkon / slabý / blikání a rychlým mačkáním přepínát. Ale když jsem zapnul slabý výkon, baterku vypnul a po chvíli (pár sekund) znovu zapnul, zapnul se opět střední výkon. Tudíž, jak to zatím vypadá, nefunguje to tak, že bych musel vždy překlikat celé spektrum, aby ses dostal k původnímu stavu. Je možné používat trvale jen jeden.
Ale to je zatím po dvouminutovém testování. Uvidíme v ostrém provozu.