• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEBaterky & Svítilny =€
    JIKE
    JIKE --- ---
    by se mi líbilo

    Nabíjecí svítilna Olight S30R II Baton - LED svítilny Olight, EagleTac, LED Lenser a Tiablo
    http://www.svitilny.eu/nabijeci-svitilna-olight-s30r-ii-baton/prod_702.html
    JIKE
    JIKE --- ---
    Olight Rocks EDC and Weapon Lights: SHOT Show 2016
    http://www.youtube.com/watch?v=qSE-pyC8hgU
    JIKE
    JIKE --- ---
    Okolo me používají do blesku enelopy...
    SWIST
    SWIST --- ---
    Zdravim. Dotaz asi trochu mimo, ale myslím si že tu taky dostanu relevantní odpověď, byť se už více používá 18650... Potřeboval bych do blesku k foťáku doporučit nějaké pořádné dobíjecí AA batrie. Mám eneloop a eneloop pro a relativně spokojenost, ale kupoval jsme je zž před několika lety a samozřejmně to dávno není co to bývalo... Tak jestli je koupit znova nebo jestli se dá sehnat za podobné peníze něco lepšího? Díky
    FIDELIAN
    FIDELIAN --- ---
    zatím diky. kazdopadne dam vedet.
    RSZ
    RSZ --- ---
    FIDELIAN: používám protected i obyčejné, a tohle jsem nikdy neřešil, nabíjím jak slušnou nabíječkou (když chci vidět kapacitu) tak nějakou čínskou jebkou. Obecně hluboké vybití všem li-xx baterkám vadí, u slušný svítilny to ale není problém pohlídat ani bez protected aku - zabliká, nebo nedovolí zapnout svítivější režimy.
    CYRILL
    CYRILL --- ---
    tady je to myslím všechno srozumitelně popsaný… http://www.ledshop.cz/index.php?page=clanky_detail&id_cl=6
    JIKE
    JIKE --- ---
    FIDELIAN: samovolně vybije? já mám 18650 ve svítilně snad přes 2 roky a nabil jsem jí jen jednou. Moc nepoužívám. a do akumulátoru nevlezeš jen tak. A nic potřeba není. Ta elektronika i ve svítilně pak pod určitý proud nebere z baterie, a tedy uplný vysátí nehrozí. jen dobiješ a jedeš dál. tohodle bych se nebál. Nevím co pán s Ledshopu tímhle myslel, zní to nelogicky.
    navíc jsem našel po mnoha letech 18650 v šuplíku a jede normálně. LI-ion se skladují cca s 70% nabitím. Tedy normálně používej a na to co říkal nehleď.
    FIDELIAN
    FIDELIAN --- ---
    ahoj. mam doma toto:LED čelovka ZebraLight H60w (teplá barva světla)
    2404
    Nabíječka Li-ion Aodee AD-108LS
    Li-ion akumulátor 18650 protected EagleTac 3,7V / 2400 mAh

    Jak na nabíjení toho akumulatoru ? pan z ledshopu rikal te tam je nejaka ochrana a když se to samovolne vybije za mesice nicnedelani tak je třeba nejaky zasah do elektroniky akumulatoru aby to slo znova nabit.
    moc se v tom nevyznam. muze mi to někdo trochu osvětlit?
    dik
    JIKE
    JIKE --- ---
    Headlamp Review: Armytek Tiara A1 Pro Warm with beamshots and runtime tests.
    http://www.youtube.com/watch?v=9tHxXM3loCg
    MAOLIS
    MAOLIS --- ---
    Tak Tiara A1 od Armyteku odstín světla teplý pod stromečkem byla. Po týdenním používání jsem z ní nadšenej. Což vzhledem k tomu, že jsem předtím jel na Tikku se dvěma diodama není žádný div. Svítilna je malá na jednu AA a poskytuje 6 stupňů intenzity světla od "vidím nataženou ruku" po "vidím vyhaslý oheň vzdálený 50m". Nejčastěji sem používal 3. stupeň o něco méně 4. stupeň. 5. a 6. sem si svítil tak pro radost, abych viděl jak to šajní a že to teda šajní fest. Rozptyl světla úžasný, zesílený střed skoro není znát, osvětluje lidské zorné pole a neoslňuje - sama nesvítí do očí. Ovládání lze pochopit za den- manuál je trochu zmatečnej, ale pokud má člověk alespoň vysokou školu, tak to pochopí. Výdrž na jednu nabíjecí AA - GP Recyko 2050mAh stáří asi 2 roky, byla tak dva večery svícení (10hodin dohromady) na 3. stupeň a občasné hraní s vyššími stupni. Což mi přijde jako dobrý výkon. Měl sem strach, že bude žrát víc. Dílenský zpracování perfektní, všechno krásně sedí , nic se nikde neklepe, závit na baterii se snadno chytne a jde krásně lehce. Jedinou obavu mám, že se vymačká gumový kryt tlačítka, ale třeba se to nestane. Měl sem strach, aby se mi na hlavě nekymácela a nelítala, to se neděje. Jedínej pohyb je způsobenej volnou kůží na mym čele.
    Klip to má a jde podle mě chytit pod hlavou svítilny, nebo jinde na těle. Těžiště bych se nebál. zatím sem ho tam nedával.
    Jak říkám, já jsem z ní uplně vedle, pokaždý sem se těšil na soumrak, abych už jí mohl vytáhnout a svítit a často sem jí bral do ruky jen tak pro radost, jaká je to malá krásná kovová věc. Takže jí doporučuju každýmu, kdo chce malou lehkou skladnou a přitom výkonnou svítilnu navíc celou z kovu. Kanadský výrobce poskytuje po skončení 2 letý záruky ještě 8 let extra navíc - asi ví proč.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    BUDDHA: na to jsem koupil tu H600w MKII warm a jsem spokojenej i když jsem se zatím naučil používat jenom dvě intenzity, používám to přesně na ty činnosti, cos vypsal
    RSZ
    RSZ --- ---
    MAOLIS: dá se to nosit jako americká vojenská "hokejka"? tedy má to klip, a tak rozumně aby byl dost nad těžištěm?
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    Vybírám čelovku a nedokáži se rozhoupat pro kterou z následujících. Primárně turistika, běh, outdoor. Rady, zkušenosti, porovnání vítáno. Děkuji
    ZebraLight H600w MKII
    NITECORE HC30
    Fenix HL55 / Fenix HL50
    Silva Trail Runner 2X
    JIKE
    JIKE --- ---
    MAOLIS: něco jako Zebra Light. ať dobře slouží :-) na AA dobrá volba
    MAOLIS
    MAOLIS --- ---
    JIKE: asi tu, na jednu AA, teplý odstín světla
    JIKE
    JIKE --- ---
    MAOLIS: tuhle?

    MAOLIS
    MAOLIS --- ---
    Já jsme si nadělil pod stromek Tiara A1, takže letos se na št. den opravdu těšim. Ale sem zvědavej jestli ji stihne pošta doručit včas. Prave vanočni překvapení.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    JIKE: A co HL50 od Fenixe?
    http://www.ledshop.cz/led-celovka-fenix-hl50~z4937.html
    Kombinace AA a CR123A. Jediné, co mi u ní chybí, je klips. 8-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam