stojánek je maličkej a lehkej, lze použít s jakymkoliv micro usb cabelem, počítačem, nabíječkou od mobilu.... Takže ve výsledku, ten stojánek je skladnější a lehčí než 99,9% 18650 nabiječek :)
Navíc, ten stojánek má i USB VÝSTUP, takže by to mělo jít použít i obráceně, a z akumulátoru vloženýho ve svítilně nabíjet např mobil...
Nějak se mi nezdá, že by to pracovalo/nabíjelo jen "proprietární" aku. To že dodávají s akumulátorem značky olight neznamená že by to nenabíjelo jiný 18650. Je to normální běžnej 18650 aku, kterej olight prodává pod svojí značkou. Sám je používám v jinej ne-olight svítilnách... (Beztak je to jen olight samolepka, ve skutečnosti ten aku pochází od nějakého sanyo/panasonic)
Nějaký tyhle magnetický olightky se pohybujou v okruhu přátel, můžu se zeptat jakou mají zkušennost s nabíjením.
Stojánek mi u olight přijde dobrej tah, je to celkem vychytaná maličká záležitost, navíc je bonus, že magnet je ve svítilně, takže ji můžete "přilepit" na mnoho míst... Futra, lednice, plechový vrata...
Co mě osobně příjde jako mínus je že
-člověk musí cyklovat skrz všechny režimy.
-neni to klasická "warm white" ledka, píšou že je žlutější vlivem absence optiky led, ale asi bych to chtěl nejdřív vidět...