JIKE: pozor na to, 18650 je jeden Lithiovej clanek, stejne jako RCR123A, akorat maji jinej form factor a jinou kapacitu, takze tvoje poznamka o tom, ze nabijecka je stejna je na miste (pokud tedy podporuje prislusnou chemii). Takze dat do jednoho pouzdra dve (R)CR123 a pokladat je za 18650 opravdu neni na miste, protoze to bude mit dvojnasobne napeti (lampy to asi prezijou protoze maji regulator a hlavne ty co umi 18650 obvykle umi i dve cr123A).
Ale potreboval bych zredukovat RCR123 na velikost 18650 aby to pobrala ta moje nabijecka, ale asi to radsi vyresim tim, ze napisu jeziskovi at mi to prinese i s nabijeckou a je po ptakach::) To ze by mi nekdo na soustruhu vykrouzil hlinikovej valecek je asi taky dobry, ale ta moje fenix nabijecka ty RCR123 nepodporuje a jeste tam ma tu poznamku o minimalni kapacite, coz by mohlo zapricinit vybuch, tak to radeji nebudu pokouset..
VACA: ja chci urcite nabijecku na dva RCR123A clanky, protoze mam dva v lampe, ale nitecore zvazim, konkretne tohle:
http://www.eurolamp.cz/...tni-nabijecka-s-lcd-displejem-a-usb-zdrojovym-kabelemm-2-x-nabijeci-pozice
Vypada docela sladce.