• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEBaterky & Svítilny =€
    FINSON
    FINSON --- ---
    ASACRA: To vypadá dobře. Rád si po nějaké době přečtu postřehy z praxe.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ASACRA: Na kvalitních a praktických věcech co pomáhají by člověkem neměl šetřit. Uvidíš jak se osvědčí ! Das vědět?
    ASACRA
    ASACRA --- ---
    JIKE: cena nějakých 2000,- za kousek- zdáti se může nekřesťanská, ale věřím že se osvědčí a doplním zásoby ještě o pár.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ASACRA: Super. Bily světlo je důležitý kulí barvám, Magnet jasné k a i baterie nabíjecí a kor takto lomeny styl myslím ze výborný nápad a cena?
    ASACRA
    ASACRA --- ---
    Musím se pochlubit. Pro naše údržbáře jsem včera pořídil 2x Armytek Wizard Pro v3 XP-L Warm magnet USB.
    Myslím, že to byla dobrá volba a dvě asi nestačej :-)

B3DA
    B3DA --- ---
    B3DA: tak hl60r bych neváhal doporučit i pro nějaké náročnější prisviceni, celkem často se mi stane že si říkám jak to na ten nejvyšší stupeň pěkné svítí a fskutecnosti jsem ještě o stupeň níž :) na plnej knedlik to udělá z noci den (viz. příloha, nebe klame, okometricky je téměř tma) a v zásadě většinou stačí 1. až 3. stupeň.. prostě funguje to hezky :)

ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Mne se ted hodne zalibila Petzl Zipka - ma teda taky stupen kryti jen x4, ale jinak splnuje snad vse, co od celovky chci - vcetne toho, ze kdyz si ji strcim do kapsy, tak se mi okamzite nezamota pasek treba do klicu nebo sam do sebe (coz po zkusenostech co s celovkami mam, a co jsem udelal s Petzl e+lite povazuju za velmi uzitecnou a navykovou vlastnost). A s tim Petzl Core clankem se to da dobijet i z USB...

Petzl baterka Zipka 2017
    https://www.hanibal.cz/...bChMIq5qs3-vZ1QIVZyrTCh2JhwtmEAQYAyABEgJsN_D_BwE#/17-barva-black#255068413
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    GIF: No jo, to je moje čelovka snů
    - 1x AA
    - bílá/červená, nejlíp s možností dostat se rovnou do červené
    - nabíjení pomocí USB
    - voděodolnost

Jenže nic takovýho imho není - rád bych se mýlil. Nakonec jsem na běhání skončil u superlevné EMOS P3519 (voděodolnost, 1xAA, červená..), do které strkám nabíjecí AA.
    GIF
    GIF --- ---
    LACHAUER: Já bych samozřejmě nejraději 1x AA (+aku), ale ten akumulátor mi přijde jako řešení toho častého používání.

Tím IPX4 si nejsem jist. Přeci jen bych po prvním podzimním dešti nerad prožíval utrpení výběru znovu.
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    GIF: Ta vypadá moc dobře. Osobně bych tam raději místo 3xAAA viděl třeba 2xAA, ale to je věc osobních preferencí. A to IPX4 je samozřejmě málo, pokud to hodláš házet často do louže :-)
    GIF
    GIF --- ---
    GIF: tak mínus může být jenom IPx4. Ale reálně netuším jestli opravdu.
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    B3DA: Chceš-li ji nejdřív vyzkoušet a pokud jsi z Prahy, tak se stav na adrese Římská 24, tam je přímo fenixí prodejna.
    GIF
    GIF --- ---
    Kyž se tu zrovna vybírá... Jsem kousek od koupě Petzl Actik + toho akumulátoru ať se dá nabíjet přes USB https://www.4camping.cz/p/celovka-petzl-actik-core/.

Využití - venčení, běhání a jiné radovánky se psem za tmy. V zimně to bude denně ráno a večer při venčení, proto bych bral to nabíjení, ať nemusím furt nahánět baterky.

Proč zrovna tahle
    - nabíjení USB
    - červené světlo
    - dá se kombinovat akumulátor nebo baterky

Máte tip na něco lepšího v podobné ceně? Díky
    SWIST
    SWIST --- ---
    B3DA: hl60 mám a co se týče světla tak je super. Nejvíc u toho asi oceňuju ten teplý odstín světla.. Co mě ale na druhou stranu vadí je že pro zapnutí se musí čudlík chvilku podržet, když se jen jednou rychle stiskne tak je to indikace baterie.. Není to žádná velká překážka, ale irituje mě to protože se mi to zdá naprosto nelogické. :D
    B3DA
    B3DA --- ---
    RATTKIN: supr, dik..
    zkusim tu hl60r, vypada i, ze na rozdil od hl55 se na max da svitit trvale, internety to taky vesmes chvali
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    B3DA: já mám tři fénix světla a jsem spokojený
    B3DA
    B3DA --- ---
    vybiram celovku,
    libi se mi fenix hl55 / hl60r nebo neco podobneho, jedine snad ten burst rezim by mohl byt trvalejsi..

neprehledl jsem neco podobneho, klidne i svitivejsiho, co je na ceskem trhu k dostani? (idealne provozovatelne i na 18650)

pred lety jsem nejake led baterky a svetla na kolo tahal z ciny a vzdycky velka spokojenost, ale tedka me tlaci cas (ani se mi uz nechce probirat nasobne vetsim mnozstvim dostupnych modelu v cine a filtrovat to od shitu apod..), tak jsem si rikal, jestli tu nahodou nemate treba vetsi prehled / zkusenost a nepotvrdite / nevymluvite mi ty fenixy, pripadne nedoporucite jakym jinym smerem ma smysl se podivat..
    JIKE
    JIKE --- ---
    RSZ: já myslim že ne, ale dělají i nafukovací, a nebo skládací. ale tady je výhoda tý 18650. a nabíjení...
    RSZ
    RSZ --- ---
    vybírám "kempovací" svítilnu, tímhle asi nic nepokazím ne? 200lm
    Nabíjecí lucerna Fenix CL25R
    https://www.kronium.cz/nabijeci-lucerna-fenix-cl25r/prod_1093.html
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    JIKE: Což o to, já jeden svůj kus mám. Jen mi přijde škoda, že s ní končí a nemají žádnou, co by ji de facto nahrazovala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam