• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEBaterky & Svítilny =€
    JIKE
    JIKE --- ---
    MRNOUS: ahoj MRNOUSi :-) rád Tě tu vidím. ještě bych bral aby tam byl magnet na spodku, nebo i na boku - vestavěný, pak super.
    MRNOUS: je tak to netuším. Já si na tohle koupil baterku se zoomem, ale to je spíš nárazovka, na venkovní práci hlavně aby to bylo vodotěsné - vlhkost je mrcha
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    na venkovní práce po setmění (případně v tmavé stodole/garáži) chci ovšem již upgradovat na nějaké přenosné svítidlo s větším výkonem, aby konstantně osvětlovalo větší prostor, může být do sítě (ale radši na akumulátor) .. nějaké doporučení na konkrétní lampu a nebo aspon na co si dát při výběru pozor (co brát, co nebrat)?

jako něco takovýho:
    Nabíjecí přenosný LED reflektor 50W LURECOM LED W816-50W SNAB Výkonný LED reflektor se 4 lithiovými akumulátory :: LED ŽAROVKY A SVÍTIDLA
    https://www.dstechnik.cz/nabijeci-prenosny-led-reflektor-50w/lurecom-led-w816-50w-snab-7452.html
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    JIKE: tu mám a miluju ji a používám pořád (na venkovní práce po setmění a hledání koček :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    Authentic Nitecore HC30 LED Headlamp
    Cree XM-L2 U2 / 8-mode / 1000LM / 1*18650/2*CR123 / clip & headband ↓ details & specifications

https://www.fasttech.com/...=THANKS15&utm_source=thanksgiving&utm_medium=landingpage&utm_campaign=nk
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    Dost svítí už i CL25R a stojí skoro půlku.
    JIKE
    JIKE --- ---
    JOPS: Vypadá slušně!
    JOPS
    JOPS --- ---
    GALENIUS:
    Nabíjecí lucerna Fenix CL30R – LED svítilny a čelovky Fenix
    http://www.svitilny-fenix.cz/produkt/nabijeci-lucerna-fenix-cl30r/

kupoval jsem tohle tatikovi do garaze :)

not bad :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    GALENIUS: no s difuzerem... ano, mnohem lepší
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    JIKE: Na něco podobného jsem koukal, ale sháněl jsem něco, co ten sklep alespoň trochu osvětlí, ne bludičku.
    Ale kdo ví jestli by nebylo lepší si na zeď pověsit čelovku.
    JIKE
    JIKE --- ---
    GALENIUS: zdar, to jsem taky řešil, a nedořešil, každopádně jsem hledal na aliexpressu a tam toho je tuna - proto jsem to nedořešil.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Chtěl bych se zeptat, nemáte nějaké doporučení na slušný bateriový světlo do sklepa (dřevěná sklepní kóje)? Něco buď na zeď nebo na zavěšení.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak nikdy jsem nemel stesti.... jak to bylo nad 25 dolaru, nazdar bazar a bylo fuk, zda to byla USA, Japonsko ci Cina. Prisel mi mejl od celniku, tam cestne prohlasim, ze to je pro osobni potrebu, ze to preprodavat dal nebudu a stejne mi naparili vsechno. Tak proto to jenom zminuju. A byly to noze, hodinky atd... a cenovka od cca 50-300 dolaru...
    JIKE
    JIKE --- ---
    JOPS: někdy se stane že to chytí a platíš jak píšeš. a někdy se i ztratí cestou... u mě asi ze 100 objednávek 2 ztracené. 0 proclených
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    JOPS: Clo neplatíš a DPH téměř jistě také ne.
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    ANARCHY: Ty svítilny nám tu přišly dvě a OK, cena 38USD na tom uvedena byla ...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    PROTIWEN: No, nevim, ja mam zkusenost, ze zasilky s podobnou udanou cenou mi tak ze 75% zachyti a procli
    PROTIWEN
    PROTIWEN --- ---
    JOPS: Ono u takhle malých objednávek, myšleno velikostně, je velká pravděpodobnost, že jí celníci nebudou věnovat pozornost.
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    JOPS: Může bejt, ale mi to přišlo bez obtíží tzn. bez proclení a doměření daně...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KOUTLOSH: plus clo, plus dph a je to v haji...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam