HOBORG: hodně se mi líbí to krytí konektoru šroubovacim prstencem! To je super, ty gumový záslepky ve mě nikdy nebuděj důvěru, můžou se ochodit a přestat těsnit, ukroutit, ztratit..
Nitecore je dobra firma.
Nijak detajlněji jsem tuhle konkrétní nestudoval, ale z obrázku, co bych já nezkousnul je to coolwhite studený namodralý světlo. To je do přírody prostě naprd.
To bych spíš pochopil, kdyby byla coolwhite ta "čtecí" lampička na blízko, tam to tolik nevadí, a ten výkonnej do dálky mít warmwhite. Ale oni to udělali přesně naopak, zdá se.. chm
Už dřív sem po nitecorkách koukal, teda ručních. Dámoš má s tim magnetickym prstencem, funguje to naprosto geniálně. Žádný proklikávání se režimy, prostě dimmer od 0,1lumen až do maximálního výkonu, plynule. Pak tam jsou záskoky, přez který se dostanete do blikání, a červený barvy apod.. Každej ten režim pak má svůj záskok. Ale prstenec se prostě točí dokola, velmi jednoduchý intuitivní ovládání. Taky člověk snadno jednim pohybem nastaví svítilnu dřív než ji rozsvítí. Aby se třea neoslepil apod.
Akorát bohužel tam jsou i pičoviny, jako třea blikání červená/modrá jakože "police mod". Uplná pičovina k ničemu. ALe vzhledem k tomu způsobu ovládání bych jim tohle ještě odpustil.
Ale to že je dělaj pouze s coolwhite primární led, to je pro mě prostě NO-GO.
K čemu je mi svítilna kerá svítí 250m, když tam pak vidim jen vyšisovanou rozplizlou placku bez hloubky a rozlišní detajlu.