NYX: Audacious je založenej na BMP, kterej vycházel z XMMP - ale dík za tip - když vidim XMMP2 tak se na to ještě podívam :)
o Okular vim, že má tyhle fce, ale zatim mi neotevřel ani jeden dokument a zatim netušim proč
komentáře sám pro sebe mi stačí - potřeboval bych si akorát občas něco dopsat do slajdů nebo skript
DELVIT:
ad. 1)
Miranda 0.3.3.1 ... no teď je 0.9.11 - starý pluginy sou nekompatibilní s novou mirandou, aktuální protokol je nekompatibilní se starejma pluginama (nezkoušel sem přímo ty co má na webu, ale aspoň pod Win mám tuhle zkušenost)
btw podstatný info je, že pod Wine nejede clist_modern (gui se dá přežít) a tabsrmm (okno bez záložek už hůř i když je tam jako alternativa sciver)
ad. 4) Adobe se snažim vyhnout :)
nad prohlížečem img budu trávit ještě nějakej čas - neřešim ho tak dlouho
a přivádí mě to ještě k otázce - tuší někdo driver pro Canon i320 (jinej než placenej TurboPrint) ? ...na to jak dlouho je ta tiskárna na trhu sem moc s hledánim neuspěl
a když sem u tiskárny - nějaký uživatelský tipy na něco podobnýho FinePrintu? (tomu sem se zatim moc nevěnoval, proto se ptam jestli někdo doporučí něco už vyzkoušenýho) :)