HONZAF: mam rada informace... zpracovavam si encyklopedii prirodni mediciny...ma asi sedm kapitol a cca 2-3tis hesel...mela jsem uz nekolik verzi...nekdy mi tam slo prilozit pdf a pak mi byla ukradena (nekdo se i ochotne nabidl ze i j na na net ale nesmela sem ji upravovat a nezapamatovala sem si ani tu adresu....prisla sem s tim i o dalsi majetek...mela sem jen starsi zalohy zalohy a rozchodila sem ji znova vloni...akorad ze pod win a ted sem se konecne zas odhodlala linuxu ale nedokazu ji ani nastavit....
taky tam mam par stovek filmu s obsahem z csfd a prolinkovany tematicky co me u nekterych filmu zajima...napr. mam heslo brakdance a k tomu nalinkovany z vlastni filmoteky filmy o tomto tanecnim stylu...a podobne, ruzny kalendare z dob kdy sem se zajimala o ekologii a chemicky prumysl v cr atak....
sem ji chtela i virtualne...mam domenu lsd.cz ale na masine, kde neni phpserver...premyslela sem udelat nejakou obecnou verzi verejnou, ale nemam uplne socialni stabiltu a zatim jsem ji nerealizovala...a asi to ani nedam sama....drive jsem myslela ze by to mohl byt zajimavy spolecny DIY projekt...akorad ze ja umim akorat ty data a mam trpelivost, nemam server, a adminovat zmeny od verejnosti taky asi neni uplne jednoduchy...upustila jsem od toho
mediawiki je prilis slozita a neni mozny ji mit na osobnim PC...jinou aplikaci pro spravovani velikeho mnozstvi dat vzajemne prolinkovane neznam